1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Termolahve
  4. Provence
  5. Secret de Gourmet HESTIA termo hrnek z nerezové oceli, 360 ml, vínová
Secret de Gourmet HESTIA termo hrnek z nerezové oceli, 360 ml, vínová - EMAKO.CZ s.r.o.

Secret de Gourmet HESTIA termo hrnek z nerezové oceli, 360 ml, vínová

HESTIA termo hrnek z nerezové oceli, 360 ml, vínová. Tepelný hrnek je nepostradatelnou položkou pro podzimní a zimní období! Díky tomu je váš oblíbený čaj nebo káva vždy po ruce. Můžete se zahřát teplým nápojem na cestě do práce, chůze nebo stání na zastávce. Chlad už pro vás není strašný! Tepelný hrnek je také ekologickým řešením — umožňuje snížit spotřebu jednorázových kelímků nebo lahví.

Termální hrnek Hestia od Secret de Gourmet je vyroben z nerezové oceli, díky čemuž je odolný a udržuje nápoj v teple po dlouhou dobu. Hladký povrch se snadno čistí a neabsorbuje pachy. Silikonový obruč usnadňuje uchopení šálku tak, aby nedošlo k vyklouznutí z ruky, ani na sobě rukavice. Kromě toho barva ráfku odlišuje hrnek od ostatních a dává mu charakter.

Termální hrnek má kapacitu 360 ml, takže se vejde větší část nápoje, což je dost na velkou část dne — pro srovnání, průměrný keramický hrnek má kapacitu 250 ml. Díky svému tenkému designu se hrnek snadno nosí v tašce nebo batohu a odpovídá většině standardních držáků automobilů. Víko šálku se bez problémů otáčí a neteče. Pitný otvor je otevřen tlačítkem, který zajišťuje těsnost a zabraňuje znečištění při silném naklápění. Nenechávejte termosku po skončení podzimní-zimní sezóny! V horkém počasí funguje skvěle — udržuje teplotu na nízké úrovni ještě déle. Vychutnejte si chladnou kapalinu po celé hodiny! Můžete také přidat led.

Vlastnosti produktu:

  • Hestia termální hrnek v barvě vínové
  • z nerezové oceli,
  • Objem 360 ml.
  • Snadno se čistí.
  • odolný proti pohlcování zápachu,
  • termosky francouzské značky Secret de Gourmet,
  • zachovává teplo i chlad - bude to užitečné v zimě i v létě.

Styl: Provence
Kategorie: Termolahve

dominantní barva: červená
dominantní materiál: nerezová ocel
průměr (cm): 8
výška (cm): 20

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Termolahve
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Termolahve