1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Zrcadla
  4. Minimalistická
  5. Home Styling Collection Závěsné kovové zrcátko v černé barvě, 59 cm
Home Styling Collection Závěsné kovové zrcátko v černé barvě, 59 cm - EMAKO.CZ s.r.o.

Home Styling Collection Závěsné kovové zrcátko v černé barvě, 59 cm

Zrcadlo, řekni mi, kde hledat nejkrásnější zrcadla na světě? Chcete-li si vybrat zrcadlo dokonale přizpůsobené vašim interiérům, projděte bohatou nabídku našeho obchodu. Zde najdete jak závěsná zrcadla, tak i stojícízrcadla, vhodná pro všechny místnosti.

Závěsné zrcadlo je projekt důvěryhodné značky Home Styling Collection. Zrcadlo má módní oválný tvar a minimalistický rám. Jeho univerzální černá barva bude vyhovovat jakémukoli interiéru. Vyrobeno z kovu, rám je odolný a odolný proti mechanickému poškození, které také do určité míry chrání povrch zrcadla. Jednoduchá, minimalistická forma bude vypadat módní po mnoho let. Zavěšení zrcadla na zeď vám nezpůsobí žádný problém - možnosti jsou opravdu široké. Rozměry produktu: 22 x 59 cm umožňují volně se dívat, s každodenní péčí o obličej, make-up nebo účes. Díky tomu můžete volně plnit ranní aktivity.

Zrcadlo bude perfektně fungovat na chodbě, v koupelně nebo v ložnici. Díky snadnému nošení a zavěšení můžete snadno uspořádat zrcadlo podle vašich potřeb a přizpůsobit se současnému designu interiéru. Zrcadlo je nepostradatelný gadget v každém domě, zejména ten, který je módním doplňkem na zdi. Využijte naší nabídky a vyberte si zrcadlo pro sebe!

Vlastnosti produktu:

  • závěsné zrcadlo,
  • oválný tvar,
  • minimalistický rám v černé barvě,
  • masivní kovový rám,
  • vybavený závěsným prvkem
  • ,
  • rozměry: 22 x 59 cm,
  • produkt osvědčené značky Home Styling Collection.

Styl: Minimalistická
Kategorie: Zrcadla

délka (cm): 22
dominantní barva: černá
dominantní materiál: kov
výška (cm): 59

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Zrcadla
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Zrcadla