1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Deky a plédy
  4. Atmosphera Plyšová deka FLANEL UNI, 130 x 180 cm, modrá

Atmosphera Plyšová deka FLANEL UNI, 130 x 180 cm, modrá

Plyšová deka FLANEL UNI 130 x 180 cm modrá od renomované značky Atmosphera je vyrobena ze 100% vysoce kvalitního polyesteru. Materiál je charakterizován mimořádnou pochoutkou, díky níž je přikrývka velmi příjemná na dotek. To zajišťuje vysoký komfort používání výrobku a vaše pokožka bude potěšena kontaktem s tímto nádherným materiálem. Deka je ideální pro podzim a zimu, kdy se ochladí venku a dokonce i doma budete potřebovat další kryt. Díky své extrémně útulné struktuře je vynikající obalit a zahřát.

Deka Atmosphera je ideální jako kryt na pohovky nebo křesla. Ideální pro obývací pokoj, ložnici nebo dětský pokoj. Díky krásným a zároveň tlumeným barvám se hodí téměř do každého interiéru , který mu dává útulný charakter. V létě jej můžete použít namísto přikrývky k pokrytí během spánku a v zimě jako další kryt pro přikrývku. Určitě bude užitečné pro jakýkoli mráz, který ocení jeho teplé vlastnosti.

Deka se snadno čistí a lze ji prát v pračce až do 30°. Aby se nerozpadla a zachovala si původní vlastnosti, neměla by být centrifugována při vysokých otáčkách. Díky tomu zůstane přikrývka jako nová a bude vám sloužit po dlouhou dobu.

Vlastnosti produktu:

  • plyšová deka,
  • extrémně lahůdkový materiál,
  • vynikající pro zimní mazlení, perfektní jako kryt na gauč,
  • křeslo, dodává interiéru útulný charakter,
  • krásné tlumené barvy,
  • snadno se udržuje,
  • produkt známé značky Atmospheric.

Styl:
Kategorie: Deky a plédy
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 487,-

barva: modrá
délka (cm): 180
délka (cm):: 180
dominantní barva: modrý
dominantní materiál: polyester
šírka (cm): 130
šírka (cm):: 130

Další Deky a plédy