1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Servírovací pomůcky
  4. Secret de Gourmet Kuchyňská deska MANGO, Ø 35 cm
Secret de Gourmet Kuchyňská deska MANGO, Ø 35 cm - EMAKO.CZ s.r.o.

Secret de Gourmet Kuchyňská deska MANGO, Ø 35 cm

Řezání kuchyňské desky je stejně nutné v kuchyni jako talíře nebo hrnce. Koneckonců, nikdo si nepředstavuje proces vaření nebo dokonce přípravu jednoduché snídaně bez krájení. Nakrájíme zeleninu, maso, sýr a mnoho dalších ingrediencí, které jsou nezbytné pro přípravu daného jídla. Stejně jako potřebujeme dobře naostřený nůž, je také nutné mít pohodlnou a trvanlivou desku.

Kuchyňské desky Secret de Gourmet zaručují pohodlí i kvalitu. V kolekci značky najdeme desky z různých materiálů - dřevo, plast a dokonce i sklo. Všichni splní očekávání i těch nejnáročnějších kuchařů. Jsou odolné a esteticky vyrobené. Jsou nejen vhodné pro řezání, ale také pro zdobení stolu. Každý jistě najde desku, která mu bude vyhovovat esteticky a prakticky.

Taková dobře vypadající deska může být také trvalým nápadem na dárek pro milovaného člověka. Perfektní jako dárek pro domácí oteplování. Určitě potěší hostitele, který je v procesu montáže malých prvků domácího nábytku. Bude také sloužit jako příjemný suvenýr po oslavě.

Vlastnosti produktu:

  • Dřevěná kuchyňská deska v kulatém tvaru,
  • speciální produkt od Secret de Gourmet,
  • skvělý nápad na dárek pro domácí oteplování.

Styl:
Kategorie: Servírovací pomůcky

dominantní barva: hnědý
dominantní materiál: dříví
průměr (cm): 35

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Servírovací pomůcky
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Servírovací pomůcky