1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Taburet
  4. Home Styling Collection Sametová pouf VELVET, Ø 58 cm, červená
Home Styling Collection Sametová pouf VELVET, Ø 58 cm, červená - EMAKO.CZ s.r.o.

Home Styling Collection Sametová pouf VELVET, Ø 58 cm, červená

Pouf je vynikajícím řešením , které pravděpodobně přišel s někým, kdo chce kombinovat pohodlí židle s velikostí stolice. Není to kus nábytku, který zabírá značné množství prostoru, jehož nákup musíme dobře myslet, pokud jde o montáž do zbytku interiéru, ani nepohodlnou stoličku pro každého, který používáme nutnost, ne touhu. Je to něco optimálního, který kombinuje užitečné funkce různého nábytku z typu sezení. Můžeme dát pouf do dětského pokoje, aby kolegové měli místo k sezení během návštěvy. Můžeme ho také nechat ukrytou pod stolem nebo v přihrádce na rukavice a vyndat ji jen tehdy, když to potřebujeme. Díky tomu se nemusíme starat o přeplnění prostoru, zvláště pokud nejsme majiteli velkého bytu nebo domu.

Pouf, někdy také nazývaný sedadlo, je výrobek známý svým typem vybavení pro domácnost, značkou Atmosphera. Je k dispozici v různých barvách s více dalšími funkcemi . Zde je nám potěšením představit sametový pouf v půvabném stylu, v červené barvě. Je to ideální místo pro pohodlné nošení bot nebo umístění něčeho, co si s sebou chcete vzít.

Neztrácejme víc času přemýšlením. Pojďme si vybrat pro sebe a naše blízké pouf, který přijde vhod při tolika příležitostech, že brzy začneme mluvit o dalším. Takže bys to možná měl hned koupit v balíčku?

Vlastnosti produktu:

  • sametový pouf v okouzlujícím stylu, červená barva,
  • pohodlný a funkční produkt značky Atmosphera,
  • optimální řešení pro každý interiér.

Styl:
Kategorie: Taburet

dominantní barva: červená
dominantní materiál: velur
průměr (cm): 59
výška (cm): 30

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Taburet
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Taburet