1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Taburet
  4. Home Styling Collection Hrudník s funkcí sedadla, hnědá, 2 v 1
Home Styling Collection Hrudník s funkcí sedadla, hnědá, 2 v 1 - EMAKO.CZ s.r.o.

Home Styling Collection Hrudník s funkcí sedadla, hnědá, 2 v 1

Hrudník s funkcí sedadla, hnědá, 2 v 1. Hrudník je jedním z patentů pro uložení chřestu v bytě. Jak všichni dobře víme z vlastní zkušenosti, taková místa nejsou nikdy nadbytečná. Vždycky jsou nějaké náhodné věci, pro které nemůžeme vytvořit nový šuplík. Truhly nám pomáhají udržovat pořádek nejen v tom smyslu, že nám dávají místo pro skrytí věcí, které by neměly být na očích, ale mohou nám také pomoci velmi třídit věci. Koneckonců, můžeme si koupit velký látkový koš, kterému dáme všechny nepoužívané každodenní aspargaly, ale pak bude pro nás velmi obtížné vykopat něco konkrétního. Nicméně, krabice, nejen sama o sobě vypadá velmi atraktivně , je stále dostatečně optimální velikost, že můžeme snadno procházet jeho obsah.

Jedná se o případy značky Home Styling Collection, která je známá svým druhem řešení. Funkční, prostorný, ale ne příliš velký. Vypadají nádherně. Jsou k dispozici v různých barvách. Zde máme elegantní hnědou hruď s funkcí sedadla. Jedná se o velmi pohodlné řešení, které bude užitečné v každém domově.

Proč se stále divit, kam dát konkrétní věc? Proč neudělat proces čištění jednodušší a pohřbít všechny nevyužité věci v tuto chvíli? Stačí si vybrat hrudník, který určitě usnadní toto dilema.

Vlastnosti produktu:

  • elegantní hnědá hrudník s funkcí sedadla,
  • praktický doplněk k jakémukoli bytu,
  • funkční a estetické řešení značky Home Styling Collection.

Styl:
Kategorie: Taburet

délka (cm): 45
dominantní barva: hnědý
dominantní materiál: velur
šírka (cm): 30
výška (cm): 40

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Taburet
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Taburet