1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Rámečky na fotky
  4. Klasické
  5. Provence
  6. Černý fotorámeček na 10 fotek, Atmosphera
Černý fotorámeček na 10 fotek, Atmosphera - EMAKO.CZ s.r.o.

Černý fotorámeček na 10 fotek, Atmosphera

Nástěnný fotorámeček, multiframe pro 10 obrázků, fotorámečky, černá. Je to produkt francouzské společnosti Atmosphera vytvořené pro fotografické nadšence. Nedávno se díky smartphonům výrazně zvýšil počet pořízených fotografií. Snažíme se fotografovat nejen nádherné okamžiky našeho života, ale i přírodu. Fotografie v klasické papírové podobě jsou zárukou, že se k nim budeme moci vrátit a neztratíme je nenávratně společně se ztrátou telefonu nebo datového nosiče, který používáme.

fotorámeček je nutností nejen pro ty, kteří ocení klasické fotografie, ale i pro ty, kteří ocení jedinečné dekorativní doplňky. Společnost Atmosphera, která se vyznačuje okamžitou reakcí na potřeby zákazníků, vytvořila fotorámeček, který zaujme svým designem. Fotorámeček, multiframe pro 10 fotografií, fotorámečky, černá z poslední kolekce je produkt navržený s důrazem na i ty nejmenší detaily věnované nejnáročnějším zákazníkům.

Jeho módní zbarvení zajišťuje, že se tato položka vejde do vašeho interiéru. Rámované fotografie budou vypadat velmi esteticky příjemné a zaměří pozornost vašich hostů. Je to také skvělý nápad na univerzální dárek.

Vlastnosti produktu:

  • pozoruhodná barva,
  • celek byl vytvořen z velmi kvalitních materiálů,
  • je ideální dekorativní prvek,
  • rám pochází z poslední kolekce značky Atmosphera.

Styl: Provence,Klasické
Kategorie: Rámečky na fotky

délka (cm): 55
dominantní barva: černá
dominantní materiál: mdf
výška (cm): 53

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Rámečky na fotky
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Rámečky na fotky