1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Rámečky na fotky
  4. Atmosphera Fotoalbum, až 240 COLFIIÁL fotografií, na spirále
Atmosphera Fotoalbum, až 240 COLFIIÁL fotografií, na spirále - EMAKO.CZ s.r.o.

Atmosphera Fotoalbum, až 240 COLFIIÁL fotografií, na spirále

Fotoalbum, až 240 fotografií COLFIIONAL, na spirále renomované firmy Atmosphera je nyní k dispozici v naší nabídce. Vzpomínáte si na dobu, kdy jste se s celou rodinou posadili ke stolu, otevřeli největší album, které jste našli ve skříni své babičky a dívali jste se společně na fotky? Pak jste se setkali se všemi svými vzdálenými příbuznými při pohledu na černobílé fotografie. Fotografie jsou také jedním z nejpříjemnějších způsobů, jak zastavit okamžik a prohlížet po letech přinášejí spoustu radosti a nádherných vzpomínek.

V dnešní době téměř nikdo nebere velký fotoaparát na dovolenou a všechny fotografie se vejdou do malého smartphonu. Můžete je však stále přivolat a skrýt je do krásného alba, aby si všechny vzpomínky a dobrodružství mohly být zapamatovány později během rodinných setkání. Album Atmosphera je také dotykovým zážitkem: strukturovaný obal, jemný papír a lesklý povrch fotografických stránek, díky nimž vaše fotografie vypadají ještě krásnější.

Můžete také dát svémublízkému perfektní dárek pro každou příležitost, ať už je to Valentýna, narozeniny nebo rodinné oslavy . Tropický design v krásných zelených listech rostliny Monster dělá album dojem svým stylem. Praktická velikost umožňuje pohodlné skladování. Několik barev a vzorů z čeho vybírat.

Vlastnosti produktu:

  • elegantní album s rozměry: d 31 x d 2,5 x V. 31 cm,
  • čtvercová šap,
  • Barva: zelená.
  • počet fotografií v albu: 240,
  • Vzorovaná obálka
  • Je to ideální dárek pro každou příležitost - ať už rodinné oslavy, Valentýna, výročí nebo po letech setkání se smečkou přátel.

Styl:
Kategorie: Rámečky na fotky

délka (cm): 31
dominantní barva: vícebarevný
dominantní materiál: papír
šírka (cm): 31

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Rámečky na fotky
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Rámečky na fotky