1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Rámečky na fotky
  4. Klasické
  5. Provence
  6. Atmosphera Fotorámeček SRDCE, šedé, 13 fotek

Atmosphera Fotorámeček SRDCE, šedé, 13 fotek

Foto rám Dřevěné srdcefotorámeček, Multiframe Grey. Je to produkt francouzské společnosti Atmosphera vytvořené pro fotografické nadšence. V posledních letech se díky smartphonům výrazně zvýšil počet pořízených fotografií. Snažíme se zachytit nejen výjimečné okamžiky našeho života, ale i přírodu. Obrázky v klasické papírové podobě zaručují, že se k nim budeme moci vrátit a nezmizí se ztrátou telefonu nebo flash disku.

fotorámeček je nutností mít nejen pro ty, kteří ocení klasické fotografie, ale i pro ty, kteří ocení jedinečné dekorativní doplňky. Atmosféra, která se vyznačuje rychlou reakcí na potřeby zákazníků, navrhla fotorámeček, který zaujme svým designem. Fotorámeček Dřevěné srdce, fotorámečky, multiframe, šedá z poslední kolekce je produkt připravený s důrazem na i ty nejmenší nuance věnované nejnáročnějším zákazníkům.

Díky nadčasovému zabarvení se tento předmět vejde do vašeho interiéru. Rámované fotografie budou vypadat velmi esteticky a zaměří pozornost vašich hostů. Je to také senzační nápad na univerzální dárek.

Vlastnosti produktu:

  • nadčasová barev,
  • celek byl získán z vysoce kvalitních materiálů,
  • je skvělý dekorativní prvek,
  • rám pochází z poslední kolekce značky Atmosphera.

Styl: Provence,Klasické
Kategorie: Rámečky na fotky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 589,-

barva: šedá
délka (cm): 60
délka (cm):: 60
dominantní barva: šedá
dominantní materiál: mdf
velikost fotografie: 10x10
výška (cm): 60

Další Rámečky na fotky