1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Konferenční stolky
  4. Skandinávské
  5. Industriální
  6. Moderní
  7. Home Styling Collection Skládací konferenční stolek, O 50 cm, bílý
Home Styling Collection Skládací konferenční stolek, O 50 cm, bílý - Houseland.cz

Home Styling Collection Skládací konferenční stolek, O 50 cm, bílý

Skládací konferenční stolek, Ø 50 cm, bílý. Konferenční stolek je malý, ale tak fuctivated kus nábytku v domě. Kdo z nás nikdy nebyl v situaci, kdy nemá kam dát něco pryč, aniž by musel vstát? Napíšeme několik z nich, abychom si uvědomili, jak častý je tento jev.

Sedíme pohodlně v křesle pod dekou, s knihou a šálkem horké čokolády, ale nemáme kam dát, zatímco jsme schopni dále číst. Strávíme pěkný večer s kamarády sedícími na gauči s lahví vína a nakonec někdo narazí do sklenic stojících na podlaze, protože tam pro ně nikde jinde nebylo. Probudíme se v noci a cítíme se jako pitná voda, ale abychom to udělali, musíme si dát sklenici. Často roli náhradního stolu hraje jiný nábytek, jako je komoda, stůl nebo noční stolek. Nicméně, na mnoha místech v obytném prostoru, by to byla tabulka, která by fungovala nejlépe.

Tabulka Home Styling Collection je dokonalým řešením, které jistě osloví všechny. Nezáleží na tom, jestli bydlíme ve studiu nebo ve velkém domě se zahradou. Vždy bude prostor, kde bude takový stůl obrovským usnadněním fungování. Je malý a lehký, takže ho můžeme snadno přesunout kamkoliv chceme. Kromě toho vypadá perfektně a sama o sobě je skvělou výzdobou interiéru.

Dejte potěšení sobě a svým blízkým, vyberte si tabulku, která statečně usnadní váš život po celá léta. Zaručujeme, že nebude přistát v suterénu se sbírkou zbytečných nevyžádaných věcí.

Vlastnosti produktu:

  • bílý kulatý konferenční stolek se zajímavým designem,
  • praktickým doplňkem každého interiéru,
  • kombinace funkčnosti s interiérovou výzdobou.

Styl: Moderní,Industriální,Skandinávské
Kategorie: Konferenční stolky

dominantní barva: bílá
dominantní materiál: mdf
hmotnost: 2 kg
průměr (cm): 50
výška (cm): 50

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Konferenční stolky
Produk byl v nabídce e-shopu: Houseland.cz

Další Konferenční stolky