1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Skladování boxy
  4. Klasické
  5. 5five Simply Smart Kontejnery s víkem pro skladování, balení po 3, černá

5five Simply Smart Kontejnery s víkem pro skladování, balení po 3, černá

Kontejnery se skladovacím víkem, 3 kusy, černé. Organizace prostoru a objektů v domě nemusí být obtížné! S kontejnery, krabicemi a úložnými koše, které jsou k dispozici v našem obchodě, můžete snadno přinést všechny své věci na objednávku a objednávku. Podívejte se na celou řadu úložných kontejnerů, které jsou k dispozici v našem obchodě.

Sada kontejnerů s úložným víkem je praktickým produktem oblíbené značky 5five Simple smart. Rozměry krabic: velké - 40 x 28 x 26 cm; střední - 35 x 22,5 x 21,5 cm; malé - 30 x 18 x 15 cm jsou velmi univerzální. Klasická černá barva vypadá elegantně a bude odpovídat barvě jakéhokoli interiéru. Produkt vypadá elegantně a stylově, takže jej nemusíte skrývat v nábytku. Může také stát na vrcholu - sama o sobě je to zajímavá dekorace.

To je skvělé řešení pro koupelnu - v nich se vejde veškeré příslušenství, nádobí a kosmetiku a krabice budou jednou konzistentní výzdobou. Kromě toho může být kontejner použit i v jiných místnostech, například v ložnici nebo jako dekorace v obývacím pokoji. Existuje spousta možností! Praktické boční rukojeti usnadňují přenášení kontejneru. Materiál, ze kterého byla nádoba vyrobena, je plastový reliéfní v opletení motivem připomínajícím koš. Plast je extrémně odolný a odolný materiál a nezpůsobuje problémy při čištění a praní.

Vlastnosti produktu:

  • sada kontejnerů s úložným víkem,
  • rozměry krabic: velké - 40 x 28 x 26 cm; střední - 35 x 22,5 x 21,5 cm; malý - 30 x 18 x 15 cm,
  • klasická černá barva bude vyhovovat každému interiéru,
  • klasický design s praktickými rukojetí
  • .
  • Vyrobeno z vysoce kvalitního plastu,
  • produkt od oblíbené značky 5five Simple smart.

Styl: Klasické
Kategorie: Skladování boxy
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 999,-

barva: černá
délka (cm): 40
délka (cm):: 40
dominantní barva: černá
dominantní materiál: plast
šírka (cm): 28
šírka (cm):: 28
výška (cm): 26

Další Skladování boxy