1. InHaus.cz
  2. Osvětlení
  3. Stolní lampy
  4. Provence
  5. Moderní
  6. Atmosphera Stolní lampa POOPE, kov, 33 cm, barva bílá

Atmosphera Stolní lampa POOPE, kov, 33 cm, barva bílá

Stolní lampa POPE, kov, 33 cm, barva bílá. Hledáte originální, neobvyklou lampu nebo stylové dekorativní osvětlovací prvky? Nezapomeňte vidět bohatou nabídku francouzské značky Atmosphera, která je k dispozici v našem obchodě.

Stolní lampa Human LED vydává jemné světlo. V kombinaci s neobvyklou, ale elegantní formou vytváří jedinečné kompozice v noční scenérii, které dávají styl a teplo. Takže to bude fungovat v ložnici nebo v obývacím pokoji, zvláště vhodné pro interiér v moderním stylu. Díky použití LED technologie je lampa energeticky úsporná a šetrná k životnímu prostředí — nevytváří teplo a spotřeba elektrické energie je poměrně nízká. Rozměry: výška 33 cm x průměr 45 cm umožňují umístit lampu na komoda nebo jiný nábytek.

Nezapomeňte zkontrolovat také další lampy Atmosphera k dispozici v našem obchodě. Nepochybně najdete něco pro sebe! Díky různým prvkům můžete ve svém domě vytvořit jedinečnou světelnou výzdobu, která dodá interiéru teplo a pohodu. Toto je zajímavé řešení pro chladné podzimní-zimní období! Tento jedinečný typ osvětlení bude také skvělým nápadem na dárek pro velké i malé příležitosti — nezapomeňte vytvořit vánoční dárkový seznam pro své blízké!

Vlastnosti produktu:

  • lidský stůl,
  • technologie LED,
  • Rozměry: výška 33 cm x průměr 45 cm
  • neobvyklá, ale elegantní podoba,
  • skvělý nápad na dárek pro milovaného člověka.
  • produkt francouzské značky Atmosfera — předního výrobce domácího vybavení.

Styl: Moderní,Provence
Kategorie: Stolní lampy
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 1299,-

barva: bílá
délka kabelu: 180 cm
dominantní barva: bílá
dominantní materiál: kov
průměr (cm): 45
síla: max. 40 w
výška (cm): 33
závit: zárovka není součástí balení
zdroj napájení: síťové napájení

Další Stolní lampy