1. InHaus.cz
  2. Osvětlení
  3. Stolní lampy
  4. Atmosphera for kids USB noční světlo, silikon, barva růžová

Atmosphera for kids USB noční světlo, silikon, barva růžová

Noční světlo na USB, silikon, barva růžová. Lampa u dětské postýlky je nepostradatelnou věcí. Jemné světlo pomáhá dítěti usnout a usnadňuje rodičům kontrolu a péči o dítě v noci, aniž by ho probudil. Malé děti se často bojí usnout v úplné tmě a standardní osvětlení je příliš silné. Ideální spací prostředí pro batolata je soumrak, kterého lze dosáhnout díky malému nočnímu osvětlení.

Speciálně vytvořené pro nejmenší společnost Atmosphera pro děti, noční světlo je pro vás ideálním produktem. Dává jemné světlo, které neublíží oči a vytváří ideální atmosféru pro usínání. Světlo je navrženo tak, aby dítě nemělo přístup k nebezpečným drátům, silikon použitý při výrobě je 100% bezpečný materiál pro kojence, jemně přenáší světlo a je odolný proti pádům a zlomům.

Lampa je ve tvaru kostky v bílé barvě s růžovými detaily bude dokonale fungovat u dětské postýlky, umístěná na něm kresba spícího zajíčka navíc mu dává kouzlo. Použití LED žárovek výrobcem činí rovnoměrné světlo a šetří energii. Lampa je aktivována tlačítkem ON/OFF, musí být nabíjena pomocí kabelu USB, abyste ji mohli připojit k kočárku nebo zavěsit nad postýlku.

Vlastnosti produktu:

  • LED noční světlo viset nad kočárkem nebo postýlkou
  • ve tvaru kotníku,
  • bílá a růžová s kresbou zajíčku,
  • dává jemné, příjemné světlo vhodné pro usínání.
  • baterie, nabíjení USB,
  • od výrobce Atmosphera pro děti.

Styl:
Kategorie: Stolní lampy
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 249,-

barva: růžová
délka (cm): 8
délka (cm):: 8
dominantní barva: růžový
dominantní materiál: křemík
šírka (cm): 8
šírka (cm):: 8
výška (cm): 10
zdroj napájení: usb

Další Stolní lampy