1. InHaus.cz
  2. Osvětlení
  3. Stolní lampy
  4. Provence
  5. Atmosphera Dekorativní lampa GLOBUS, kov.
Atmosphera Dekorativní lampa GLOBUS, kov. - EMAKO.CZ s.r.o.

Atmosphera Dekorativní lampa GLOBUS, kov.

Dekorativní lampa GLOBUS, kov. Hledáte nekonvenční lampu nebo stylové dekorativní osvětlovací prvky? Nezapomeňte se podívat na širokou škálu francouzské značky Atmosphera, která je k dispozici v našem obchodě.

Dekorativní lampa Globus LED vydává měkké teplé světlo. V kombinaci s podobou zeměkoule s výraznými kontinenty vytváří zajímavou kompozici v noční scenérii, která dává cestujícímu klima. Bude vhodný pro dětské a mládežnické místnosti, zvláště vhodný pro interiér mladého vědce nebo cestovatele. Díky použití LED technologie je lampa energeticky úsporná a šetrná k životnímu prostředí — nevytváří teplo a spotřeba elektrické energie je zcela nízká. Rozměry: výška 24 cm x průměr 16 cm umožňuje umístit lampu kamkoli — dokonce i na malý noční stolek.

Nezapomeňte také zkontrolovat další lampy Atmosphera, které jsou k dispozici v našem obchodě. Určitě najdete něco pro sebe! Díky nejrůznějším prvkům můžete ve svém interiéru vytvořit jedinečnou světelnou výzdobu, která dodá interiéru teplo a pohodu. To je dobré řešení pro chladné podzimní-zimní období! Tento jedinečný typ osvětlení bude také skvělým nápadem na dárek pro velké i malé příležitosti — nezapomeňte vytvořit vánoční dárkový seznam pro své blízké!

Vlastnosti produktu:

  • dekorativní noční lampa Globus,
  • energeticky úsporná technologie LED,
  • Rozměry: výška 24 cm x průměr 16 cm
  • forma zeměkoule s označenými kontinenty,
  • skvělý nápad na dárek pro milovaného člověka.
  • výrobek francouzské značky Atmosfera — přední výrobce bytového nábytku.

Styl: Provence
Kategorie: Stolní lampy

dominantní barva: černá
dominantní materiál: kov
průměr (cm): 16
výška (cm): 24

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Stolní lampy
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Stolní lampy