1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Ostatní dekorace
  4. Atmosphera for kids Závěsná dekorace pro děti LUNE + POMPONS, 29 cm
Atmosphera for kids Závěsná dekorace pro děti LUNE + POMPONS, 29 cm - EMAKO.CZ s.r.o.

Atmosphera for kids Závěsná dekorace pro děti LUNE + POMPONS, 29 cm

Dětská závěsná dekorace LUNE + POMPONS 29 cm od Atmosphera pro děti je krásná dekorace pro dětský pokoj v kulatém tvaru. Obsahuje kruh visící na řetězci se zlaceným měsícem uprostřed, okraj kruhu je zdoben malými pompomy a hvězdičkou. Celý je vyroben s velkou přesností a vypadá velmi okouzlující. Pastelové barvy přinášejí do interiéru klidnou, příjemnou náladu. Budou dokonale kombinovány s uspořádáním dětské ložnice, kde by měly být tlumené barvy použity k zajištění správného odpočinku dítěte.

Dekorace je vhodná pro zavěšení na stěnu nebo strop, kde bude volně viset. Dekorace není těžká, může být zavěšena na malém hřebíku nebo háku, takže to můžete udělat sami a přeměnit pokoj vašeho dítěte. Bude to vypadat krásně viset nad dětskou postýlkou nebo komodou. Je dokonce ideální pro pokoj ve stylu malé princezny .

LUNE dekorace je jemná dekorace, která nepřekonává interiér, ale spíše doplňuje jeho výzdobu a dá mu trochu pohody. Určitě to bude apelovat na každou malou dámu. Ve správně vyzdobeném pokoji bude vaše dítě ráda trávit čas a rozvíjet svůj talent. Jedná se o výběr správného příslušenství, které vytváří v interiéru dobrou, příjemnou atmosféru, ve které se domácnost cítí pohodlně. Díky krásné pastelové výzdobě získá váš dětský pokoj kouzelný charakter a teplou domácí atmosféru .

Vlastnosti produktu:

  • závěsná dekorace pro děti,
  • měsíc s pompoms,
  • s velkým důrazem na detail, jemné pastelové barvy,
  • ideální pro malé princezny pokoj,
  • okouzlující dekorace dětského pokoje,
  • produkt oceněné značky Atmosphera pro děti.

Styl:
Kategorie: Ostatní dekorace

dominantní barva: vícebarevný
dominantní materiál: plast
průměr (cm): 18
výška (cm): 29

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Ostatní dekorace
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Ostatní dekorace