1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Vázy na květiny
  4. Skleněná váza, motiv prasklé sklo, Atmosphera créateur d\'intérieur, 40 cm
skleněná váza, motiv prasklé sklo, Atmosphera créateur d\'intérieur, 40 cm - EMAKO.CZ s.r.o.

skleněná váza, motiv prasklé sklo, Atmosphera créateur d\'intérieur, 40 cm

Váza je prvkem interiérového designu s mnoha možnostmi použití praktických i estetických. Je těžké zjistit, které z nich jsou významnější. Není také snadné jasně rozdělit vázy na květinovou vázu, vázu pro obývací pokoj s dekorativní funkcí nebo vázu na zahradu. Každá z nich může skutečně vykonávat některou z těchto funkcí. Hodně závisí na nás, naší fantazii a klimatu prostoru, ve kterém chceme umístit vázu. Samozřejmě existují vázy, které by kvůli své konstrukci měly být ponechány doma spíše než venku. Podobně existuje mnoho dalších faktorů, které mohou určit nejdůležitější funkci dané vázy. Nicméně je to hlavně na nás, které závisí na tom, kde se nejvíce vizuálně hodí a slouží nám.

Dekorativní váza od Atmosphera je návrhem pro ty, kteří ocení účinek zmrzlého skla a elegantní formy. Ideální pro vlastní umístění jako dekorativní předmět, stejně jako základ pro kytici květin. Všestrannost průhledné formy, která se zde používá, by měla umožnit, aby byla volně umístěna v mnoha uspořádáních. Navzdory své zdánlivě pevné konstrukci váží jen kilogram, takže není problém jej přesunout z místa na místo.

Váza na dárek je vždy dobrá myšlenka samozřejmě, pokud známe chuť osoby, které ji chceme dát. Takový dar se může ukázat nejen praktickým prvkem výzdoby, ale také přízvuk připomínající osobu, která ho podala.

Vlastnosti produktu:

  • Home & Stylling Kolekce Dekorativní váza
  • Vkusný doplněk k interiéru
  • Skvělý nápad na dárek.

Styl:
Kategorie: Vázy na květiny

dominantní barva: průhledný
materiál: sklo
materiał dominujący: szkło
průměr (cm): 15
výška (cm): 40

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Vázy na květiny
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Vázy na květiny