1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Skříně a skříňové systémy
  4. 5five Simply Smart Textilní skříňka na boty, 12 párů, 5pět jednoduchých Smart, šedá
5five Simply Smart Textilní skříňka na boty, 12 párů, 5pět jednoduchých Smart, šedá - EMAKO.CZ s.r.o.

5five Simply Smart Textilní skříňka na boty, 12 párů, 5pět jednoduchých Smart, šedá

Textilní skříň je kus nábytku, který pomáhá v tolika různých situacích, že není možné rozlišit všechny. Když žijeme někde dočasně, například pronajmeme pokoj, často se stává, že nám chybí police ve skříni pro věci, ale nechceme vyhodit naše úspory na někoho jiného interiéru. Textilní skříň na oblečení, boty nebo jiné věci je ideální cestou. Nemusíme stát při pohybu před rozhodnutím - společnost přepravující nábytek nebo opouštějící naše zařízení na místě, do kterého se nevrátíme. Můžeme ji bezpečně vzít s sebou.

Textilní skříň s policemi je vlajkovým produktem značky 5five Simple Smart, která je známá pro své ideální řešení ve své jednoduchosti. Uvedení je potěšením a kočár není problém. Jeho design je světlý a tmavě šedá barva je velmi všestranná. Textilní skříň je vybavena policemi a závěsy, na kterých můžete snadno umístit všechny věci. Když to budeme potřebovat, můžeme to protřepat nebo dokonce umýt.

Jednou ze situací, kdy může být textilní skříň obzvláště užitečná, je fáze zdobení nového bytu nebo domu. Někdy se stává, že zpočátku nemáme tak obrovské úspory, abychom mohli zcela vybavit náš nový prostor. Obvykle je to zdlouhavý proces. To má také svou dobrou stránku, protože můžeme bez spěchu hledat nové nápady interiérového designu a vychutnat si každý z nich individuálně. Bez textilní skříňky by však bylo jistě obtížnější přežít tuto přechodnou fázi.

Vlastnosti produktu:

  • Textilní skříň v univerzální barvě,
  • Snadná montáž.
  • Značka 5five Simple Smart zaručuje kvalitu.

Styl:
Kategorie: Skříně a skříňové systémy

délka (cm): 59
délka (cm):: 59
dominantní barva: antracit
dominantní materiál: plast
materiál: polietylen
šírka (cm): 29
šírka (cm):: 29
výrobce: five
výška (cm): 89

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Skříně a skříňové systémy
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Skříně a skříňové systémy