1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Náčiní na zpracování potravin
  4. Kartáč na marinády, dřevěná rukojeť, Zeller
Kartáč na marinády, dřevěná rukojeť, Zeller - EMAKO.CZ s.r.o.

Kartáč na marinády, dřevěná rukojeť, Zeller

Kartáč na marinády s dřevěnou rukojetí od Zeller je článek, který bude pracovat v každé kuchyni. Vaření je aktivita, kterou děláme každý den. V posledních letech se samopříprava jídel stává stále oblíbenější a populární. Stále více pozornosti se také začíná věnovat nejen kvalitě samotných jídel, ale také způsobu jejich přípravy a použitým přísadám.

V poslední době se výrobky vyrobené z biologicky rozložitelných , ekologicky šetrných přírodních surovin stávají stále oblíbenějšími mezi kuchyňskými doplňky. Aby bylo možné splnit očekávání zákazníka a dynamicky se měnícího trhu, Zeller vytvořil marinádový kartáč s dřevěnou rukojetí, což je nejen pohodlí, ale také pohodlí při použití .

Kartáč na marinády s dřevěnou rukojetí bude dokonale fungovat v kuchyni jak pro marinování masa, tak i pro mazání domácího pečiva. Vzhledem k správné tvrdosti štětin kartáč zaručuje rovnoměrné rozložení výrobku, a to i na těžko přístupných místech nebo štěrbinách. Je perfektní jak v domácích podmínkách, tak v profesionální gastronomii. Dřevěné výrobky jsou také zárukou třídy a stylu ve vaší kuchyni a jejich přirozená barva je hodí do jakéhokoli interiéru.

Vlastnosti produktu:

  • pochází z nejnovější kolekce Zeller
  • vyrobené výhradně z přírodního dřeva,
  • umožňuje rovnoměrně distribuovat marinádu,
  • dosáhne i těch nejužších mezer,
  • dokonale hodí pro malé pečivo.
  • doporučené pro použití v domácích podmínkách i v profesionální gastronomii.
  • přirozené barevné schéma zapadá do každého interiéru.

Styl:
Kategorie: Náčiní na zpracování potravin

délka (cm): 20
dominantní barva: béžový
dominantní materiál: dříví
materiál: dřevo
výrobce: zeller

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Náčiní na zpracování potravin
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Náčiní na zpracování potravin