1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Ubrusy, prostírání
  4. Kesper Bambusová krabice na ubrousky s příbory, dřevěná skříňka na ubrousky, ubrousky, organizátor kuchyně, kuchyňské doplňky

Kesper Bambusová krabice na ubrousky s příbory, dřevěná skříňka na ubrousky, ubrousky, organizátor kuchyně, kuchyňské doplňky

Velmi praktický dávkovač na ubrousky Kesper je chytrá a funkčníkombinace ubrousku s nádobou na příbory. Stejně jako všechny ostatní kuchyňské náčiní značky Kesper, tento organizátor kuchyně vyniká svou kvalitou. Profesionálové oceňují kuchyňské doplňky od tohoto výrobce pro svou pevnost, vysoký standard zpracování a pečlivý výběr materiálů, které budou sloužit po mnoho let, nezpůsobí potíže při čištění a budou v bezpečí při kontaktu s potravinami .

Pořadatel kuchyně Kesper je vyroben z lehkého, ale odolného bambusového vlákna odolného proti poškrábání. Takové skladovací kontejnery jsou velmi praktické a pohodlné a především přirozené.

Vkusný bambusový kontejner má až čtyři velké přihrádky, takže se snadno vejde do všech potřebných kuchyňských doplňků a ubrousků.

Vlastnosti
produktu:

  • stylistické
  • neutrální a elegantní kuchyně organizátor
  • prostorný příbory box s ubrouskem
  • odolné a snadné- péče
  • originální bambus kontejner od známé značky Kesper

Styl:
Kategorie: Ubrusy, prostírání
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 279,-

barva: hnědá
certifikát: fsc
dominantní barva: béžový
dominantní materiál: bambus
materiál: bambus s certifikátem fsc
rozměry: 21,5 cm x 18 cm x 9 cm
šírka (cm): 18
šírka (cm):: 18
výrobce: kesper
výška (cm): 9

Další Ubrusy, prostírání