1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské nože
  4. Minimalistické
  5. Klasické
  6. Moderní
  7. Zwilling Miyabi magnetický blok na 6 ks nožů
Zwilling Miyabi magnetický blok na 6 ks nožů - Chefshop.cz

Zwilling Miyabi magnetický blok na 6 ks nožů

Magnetický blok na nože MIYABI z bambusu a magnetu představuje velmi reprezentativní formu ukládání nožů. Nabízí snadný a bezpečný úložný prostor, který je navíc velmi hygienický a snadno se čistí. Nože jsou vystaveny na kuchyňské lince, stále při ruce, a ostří je chráněno před otupením.

Jen s pomocí kvalitního příslušenství mohou být vaše nože stále po ruce a přitom chráněny.

  • Bezpečné a efektní uložení nožů
  • Moderní minimalistický vzhled
  • Max. množství uložených nožů 6 ks
  • Přírodní materiál bambus

Krása a preciznost jsou hlavní rysy japonské kultury, stejnou filozofii ctí i značka MIYABI z japonského Seki – centra japonského nožířství, již od 14. století. Japonský tradiční výrobce nožů spojil své precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobní postupy a standardy německé značky ZWILLING J. A. HENKELS. Obchodní skupina ZWILLING si tak mohla své portfolio rozšířit o vlastní výrobu autentických japonských nožů a to přímo v centru japonského nožířského průmyslu.

Výroba japonských mečů je v Zemi vycházející slunce tradicí již po dlouhá staletí. Samurajské meče byly a jsou obdivovány pro svou jedinečnou eleganci, ostrost, krásu a technickou dokonalost. Precizně zpracované nástroje MIYABI s autentickou japonskou čepelí jsou důstojným následovníkem této tradice. Ohromující, bezmála „chirurgická“ ostrost nožů zachová strukturu používaných surovin. Buďte nároční jako japonští šéfkuchaři a vašim cílem vždy bude dokonale vypadající chutný pokrm.

Styl: Moderní,Klasické,Minimalistické
Kategorie: Kuchyňské nože

ean: 4009839275227
typ produktu: blok na nože

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Kuchyňské nože
Produk byl v nabídce e-shopu: Chefshop.cz

Další Kuchyňské nože