1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Ubrusy, prostírání
  4. Klasické
  5. Provence
  6. Douceur d\'intérieur Stolní běžec, růžová barva, 40 x 140 cm Classic

Douceur d\'intérieur Stolní běžec, růžová barva, 40 x 140 cm Classic

Růžový stolní běžec 40 x 140 cm classic je malá dekorace, ale může opravdu obohatit váš interiér. Není to tak populární jako ubrus, který plně pokrývá stůl se dvěma funkcemi - praktickým a estetickým, ale funguje dobře v obou rolích. Jak v kombinaci s tradičním ubrusem, tak nezávisle. Je také mnohem jednodušší přinést stůl do pořádku. Jednoduše vložte běhoun a ubrus do pračky a neztrácejte zbytečný čas čištění celé desky.

Stůl běžec pro obývací pokoj, známý také jako ubrousek, je osvědčený produkt Douceur d\'intérieur, známý pro své domácí řešení. Je vyroben z praktického plastu, velmi vhodný k čištění a nevyžaduje dlouhé žehlení. Je k dispozici v několika barvách s jemnými vzory.

Ať váš salon vypadá čerstvě. Překvapte své hosty a přivítejte je krásným nádobím, jehož charakter bude zdůrazněn naším estetickým běhounem. Tento jednoduchý prvek může váš stůl vypadat skvěle na Vánoce nebo jiné rodinné příležitosti. Stejně jako je hezké sedět u zdobeného stolu než se surovým dřevem, sklem nebo kovem. Dokonce i obvyklé pokládání nádobí nebo příborů se stává příjemnějším při správném nastavení stolu, protože jejich zvuk nezhoršuje konverzaci vedenou u stolu.

Vlastnosti produktu:

  • růžovo-krémový stůl běhoun s jemným vzorem,
  • jednoduché na čištění a dokonale harmonizuje s ubrusem,
  • Vysoce kvalitní plast.
  • praktické řešení od francouzské značky Douceur d\'intérieur.

Styl: Provence,Klasické
Kategorie: Ubrusy, prostírání
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 832,-

barva: růžová
délka (cm): 140
délka (cm):: 140
dominantní barva: růžový
dominantní materiál: plast
šírka (cm): 40
šírka (cm):: 40
tvar: obdélníkový

Další Ubrusy, prostírání