1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Dekorační polštáře
  4. Retro
  5. Vintage
  6. Etno
  7. Provence
  8. Atmosphera Obdélníkový polštář s dekorativním povlakem na polštář, měkký velký polštář pro obývací pokoj
Atmosphera Obdélníkový polštář s dekorativním povlakem na polštář, měkký velký polštář pro obývací pokoj - EMAKO.CZ s.r.o.

Atmosphera Obdélníkový polštář s dekorativním povlakem na polštář, měkký velký polštář pro obývací pokoj

Polstáře mohou dokončit uspořádání ložnice, obývacího pokoje a přinést svůj jedinečný charakter. A pokud hledáte netradiční a módní povlak na polštář, Atmosphera Créateur d\'intérieur má pro vás něco zvláštního. Jedná se o elegantní polštář s pompoms, který potěší všechny milovníky stylových doplňků inspirovaných retro, vintage nebo etno nebo lidovou estetikou. Tento elegantní dekorační polštář, stejně jako ostatní výrobky francouzské značky Atmosphera, vyniká svým jedinečným standardem provedení, péčí o každý detail a vysokou kvalitou použitých textilií. Povlak na polštář má pohodlný a praktický zip, který usnadňuje start, když chcete vyčistit kryt. Prezentovaný obdélníkový polštář bude vynikající a jedinečnou výzdobou pro interiéry zdobené různými styly. Tento výrobek je v tomto ohledu velmi všestranný a díky tomu bude fungovat v každém elegantním bytě.

Vlastnosti výrobku:

    dekorační polštář s pompoms uchovávaný v pastelových a univerzálních barvách, univerzální dekorační doplňky pro každou místnost, měkké a pohodlné dekorační polštáře pro obývací pokoj a další vysoce kvalitní polštáře ze silného originálního materiálu Atmosphera Créateur d\'intérieur

Rozměry:

  • délka (cm): 50
  • šířka (cm) : 30
  • Barva :šedá
  • Producent : Atmosphera Créateur d\'intérieur
  • Kód produktu: 35880

Styl: Provence,Etno,Vintage,Retro
Kategorie: Dekorační polštáře

barva: šedá
dominantní barva: šedá
dominantní materiál: polyester
materiál: polyester
šírka (cm): 30

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Dekorační polštáře
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Dekorační polštáře