1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Deky a plédy
  4. Skandinávská
  5. Provence
  6. Fééric Lights and Christmas Dekorativní přehoz na postel, rozkládací pohovka, dekorativní potah 130x160 cm, smetana a zlato
Fééric Lights and Christmas Dekorativní přehoz na postel, rozkládací pohovka, dekorativní potah 130x160 cm, smetana a zlato - EMAKO.CZ s.r.o.

Fééric Lights and Christmas Dekorativní přehoz na postel, rozkládací pohovka, dekorativní potah 130x160 cm, smetana a zlato

Dekorativní přehoz na postel nebo pohovku je perfektním doplňkem jakéhokoli interiéru. Nejen, že je to perfektní doplněk k uspořádání, ale také umožňuje udržet pořádek během dne. Elegantně zakrytá postel nebo krytá pohovka dává smysl pro pořádek, zvláště když nás hosté navštíví. S takovým úkolem se představená kapa v krémové barvě se zlatým geometrickým vzorem jistě dobře vyrovná.

Kapa je vyrobena z teplého syntetického materiálu, díky čemuž je měkký na dotek. Může být také použit k tomu, aby na něm ležel během dne. Takže je nenahraditelná, kdykoli chcete obejmout něco teplého. Kromě toho bude takový vkusný přehoz na pohovce, pohovce nebo pohovce v obývacím pokoji perfektní. Pak tato stylová kostka přinese do vašeho interiéru atmosféru pohody a domácího tepla.

Dekorativní deka z kolekce textilií pro domov Féric Lights a Vánoce je skvělou volbou pro milovníky elegantních a praktických předmětů. Najde také obdivovatele mezi lidmi, kteří mají rádi teplo a neobvyklý dekor v domě. Geometrický tisk ve zlatě také doplní různé uspořádání nejen v zimě.

Tento přehoz je ideální pro jeho složení s jakýmkoli stylem. Doporučuje se zejména pro interiéry v provensálském, ar deco, ošumělý elegantní nebo skandinávském stylu.

Vlastnosti produktu:

  • dekorativní čepice pomůže udržet pořádek,
  • neutrální barvy jsou perfektně kombinovány s mnoha uspořádáními,
  • univerzální tiskovou deku lze použít k zakrytí nebo zakrytí postele
  • .
  • je vyrobena z odolné syntetické tkaniny,
  • v případě nečistot, může být prát v pračce na jemném programu,
  • originální béžová přehoz z francouzské značky Féric Lights a Vánoce.

Styl: Provence,Skandinávská
Kategorie: Deky a plédy

dominantní barva: béžový
dominantní materiál: polyester
materiál: polyester
šírka (cm): 160

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Deky a plédy
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Deky a plédy