1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Konvice
  4. Retro
  5. Klasické
  6. Moderní
  7. Ručně vyrobená konvice CRUSTA 1,3 l červená a černá
Ručně vyrobená konvice CRUSTA 1,3 l červená a černá - EMAKO.CZ s.r.o.

Ručně vyrobená konvice CRUSTA 1,3 l červená a černá

Čajová konvice Crusta je jedinečný, ručně vyráběný produkt, který se hodí jak do retro tak do moderního stylu s výraznými designérskými řešeními. Tato keramická konvice byla vyrobena v peci z vysoce kvalitní hlíny, kde pálením při vysoké teplotě získala svůj jedinečný charakter. A určitě to má, protože vzhledem k tomu, že se jedná o předmět řemeslné výroby, je každá kopie jedinečná a na světě nemá dvě stejné.

Čajová konvice z vánoční kolekce drží krok s potřebami každé kuchyně - je plně vhodná pro zapaření čaje i jiných horkých nápojů a díky tomu, že je pokryta certifikovanou glazurou , lze ji umýt v myčce na nádobí a použít v mikrovlnné troubě. Výrobky značky Crusta jsou jedinečnou příležitostí ocenit produkt vytvořený z vášně zkušenou umělkyní Lidia Zarzeczna-Szkwerko. Umělec veden svou vášní pro řemeslné výrobky, vytvořil pestrou sbírku, která dokonale ladí jak s minimalistickými koncepty stolování, tak s tradičními dekoracemi. Výrobky Crusta se kromě jedinečné univerzality použití a jedinečných vzorů vyznačují ještě jednou věcí - jedinečností.

Stále více věnujeme pozornost mimořádným výrobkům s dlouhodobou kvalitou - kolekce Crusta vytvořena ve spolupráci s Lidií je bezpochyby výrazem jedinečnosti, která bude léta dokonalá na každém stole. Objevte krásu skrytou ve výrobcích a obklopte se jedinečnými předměty - koneckonců Váš domov je vaším unikátním královstvím.

 

 

Čajník s objemem 1,3 litry,

Ideální pro každodenní použití

Ručně vyrobeno v uměleckém studiu

Pokryt dekorativní glazurou bezpečnou pro potraviny

Čajník vhodný do myčky Unikátní nápad na dárek, který vydrží roky.

 

Styl: Moderní,Klasické,Retro
Kategorie: Konvice

barva: červená
další vlastnosti: mikrovlnná trouba
dominantní barva: červená
dominantní materiál: keramika
objem: 1,3 l
průměr (cm): 16
tvar: kulatý
výrobce: další
výška (cm): 15

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Konvice
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Konvice