1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Malé kuchyňské spotřebiče
  4. Klasické
  5. Sous Vide hrnec Klarstein Tastemaker Sous-vide Garer
Sous Vide hrnec Klarstein Tastemaker Sous-vide Garer - Chefshop.cz

Sous Vide hrnec Klarstein Tastemaker Sous-vide Garer

POPIS

Sous Vide hrnec Tastemaker od výrobce Klarstein využijete nejen při vaření metodou Sous-Vide, což je vaření při nízké konstantní teplotě, kdy je zachováno maximum chuti, vůně, šťávy a vitamínů, ale i při klasickém nízkoteplotním vaření, ohřívání nebo udržování teplého jídla.

Hrnec s výkonem 550 W je v nerezovém provedení s nepřilnavou vyjímatelnou varnou nádobou. Jeho objem je 6 l. Ve víku je velké pozorovací okénko pro sledování průběhu vaření bez nutnosti otevírání. Sous Vide hrnec je vybaven LCD displejem, na kterém se provádějí veškerá nastavení.

Teplotu můžete přesně regulovat v krocích po 1°C. a rozsah teplot je od 40 do 99°C. Hrnec zvolenou teplotu udržuje po celou dobu vaření. Časovač lze nastavovat v krocích po 10 minutách, a to od 1 - 24 hodin.

Díky svým kompaktním rozměrům se tento Sous Vide hrnec pohodlně vejde i do těch nejmenších kuchyní. Vyjímatelnou vnitřní vložku a víko lze mýt v myčce na nádobí.

TIP: Cílové teploty pro daný typ masa, ryby, vejce nebo zeleninu a doporučené časy vaření metodou Sous Vide najdete v .

VÝHODY

Vaření metodou Sous Vide. Pokrm si zachová veškeré chuťě, vůně a vitamíny. Maso je neobyčejně měkké a šťavnaté.

Vhodný ale i pro klasické nízkoteplotní vaření, ohřívání nebo udržování teplého jídla.

Umožňuje zdravé vaření bez použití tuku.

Regulace teploty po 1°C v rozmezí 40 - 99°C.

Časovač v 10 minutových krocích v rozmezí 1 - 24 hodin udržuje konstantní teplotu.

Kompaktní rozměry pro použití i v malých kuchyních.

SPECIFIKACE

Balení obsahuje:

1 x Sous Vide přístroj

1 x vnitřní vařící vložka

1 x víko

1 x grilovací rošt

pozn. Manuál v českém jazyce naleznete také v přiložených souborech.

Výška: 23 cm

Šířka: 36 cm

Hloubka: 30 cm

Objem: 6 l

Příkon: 550 W

Hmotnost: 3,8 kg

Barva: stříbrná

A jak to vlastně funguje?

Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele. Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu.

  


Ochutit

 Zavakuovat Zlehka vařit

Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě. Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem.

 

 Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování. Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby chutě a aroma opustilo sáček během vaření 

 

Při této metodě se ingredience vaří déle, jemněji a při nižších teplotách. Pokud chcete hovězí medium rare, neměli byste například překročit teplotu 56,5°C.

 

CO DÁL?

Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.

Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní produkty značky  nebo na dalších značek.

Styl: Klasické
Kategorie: Malé kuchyňské spotřebiče

typ produktu: sous vide přístroje

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Malé kuchyňské spotřebiče
Produk byl v nabídce e-shopu: Chefshop.cz

Další Malé kuchyňské spotřebiče