1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské nádobí
  4. Klasické
  5. Moderní
  6. Remoska® T41/42 Tria Red
Remoska® T41/42 Tria Red - alza.cz

Remoska® T41/42 Tria Red

Multicooker Remoska® Tria je naší žhavou novinkou a zároveň i nejpokrokovějším produktem v celém portfoliu značky Remoska®. Díky velmi sofistikované konstrukci lze celý produkt pouhou výměnou víka předělat na pečicí mísu, hrnec na vaření nebo soft-tlakový hrnec. Vše navíc podtrhuje moderní designový vzhled s bílými silikonovými prvky. 

  • Napětí: 220-240 V ~ 50-60 Hz
  • Příkon jen 610 W
  • Využitelný objem: 4,5 litru pro vaření/3 litry pro pečení
  • Průměr hrnce: 28 cm
  • Výška hrnce: 13 cm
  • Doporučená max. výška pokrmu: 8,5 cm pro vaření/6-8 cm pro pečení
  • Sklo ve víku: Ano
  • Váha (brutto/netto): 8,5 kg/6,5 kg
  • Třívrstvý nepřilnavý povrch vyztužený částečkami oxidů titanu

Pečení

Použijete pečící víko odnímatelným kabelem, který zaručuje pohodlné používání a skladovatelnost. Remosky Tria udržuje optimální teplotu pro pečení (160-180°C) a to s příkonem pouhých 610 W.

Vaření

Nasaďte a uzavřete skleněného víka, vznikne tak velký 4,5 l hrnec vhodný na všechny typy sporáků včetně indukčních desek.  Hrnec má průměr 28 cm a tloušťku dna 8 mm. Celý hrnec je vyroben z litého hliníku, který je pro maximální prodloužení životnosti a nepřilnavosti opatřen třívrstvým nepřilnavým povrchem vyztuženým částečkami oxidů titanu.

Dušení

Hrnec uzavřete soft-tlakovým víkem a v připravovaných pokrmech zachováte všechny důležité vitamíny a minerály. Při samotném vaření je v hrnci udržován nižší tlak než v klasickém tlakovém hrnci, díky tomu u Remosky nehrozí nebezpečí výbuchu. Soft-tlakové vaření navíc šetří váš čas a udržuje připravované pokrmy mnohem šťavnatější. 

Obsah balení:

 Pečicí víko

Pečicí víko je složeno z horního nerezového plechu, dolní hliníkové části potažené nepřilnavým povrchem Teflon® Classic a skleněného okénka. Díky dutým šroubům ve víku je odváděna přebytečná pára z hrnce. Pro pohodlnější skladování je přívodní kabel s euro konektorem a evropskou zástrčkou odnímatelný. Vypínač umístěný v horní části držadla umožňuje snadné ovládání stavu zap/vyp v jakékoliv poloze a to jak pro praváky i leváky. Víko je navrženo tak, aby mohlo být položeno na pracovní plochu topnou částí směrem vzhůru. Při použití hrnce v kombinaci s pečicím víkem je možné Remosku Tria využívat na pečení a zapékání pokrmů.

Soft-tlakové víko

Soft-tlakové víko připevněné na litý hrnec Remosky Tria slouží k šetrnému vaření pod mírným tlakem. Tento způsob vaření umožňuje rychlejší přípravu pokrmů při zachování všech vitamínů a minerálů v použitých potravinách. Víko se vyrábí z tvrzeného bezpečnostního skla, které je po obvodu opatřeno bílým silikonovým těsněním. Unikátní patentovaný způsob uchycení víka umožňuje jeho snadné uzavření i otevření pomocí jedné ruky. Na víku je umístěn regulační ventil se silikonovým krytem a pojistný ventil.

Skleněná poklice

Skleněná poklice je vyrobena z tvrzeného bezpečnostního skla a po obvodu je lemována designovým silikonovým těsněním v bílé barvě. Unikátní profil poklice je šetrný k okrajům hrnce a zároveň slouží k regulaci odváděné páry z hrnce společně s regulační dírkou. Díky tomu můžete vařit velmi zdravě a úsporně s použitím malého množství vody.

      .      Litý hrnec

Základem Multicookeru Remoska® Tria je hrnec z litého hliníku o průměru 28 cm, výšce 13 cm a s 8 mm silným dnem. Aby hrnec odolal mechanickému poškození, je z vnitřní i vnější strany potažen třívrstvým nepřilnavým povrchem s částečkami oxidů titanu. Hrnec je určen pro všestranné použití na všech typech sporáků včetně indukčních plotýnek. Ucha hrnce jsou zhotovena z teplotně odolných plastů, takže se nemusíte bát ani zapékání v troubě při teplotách do 220°C.

Stojan

Součástí balení je praktický stojan vyráběný z teplotně odolného plastu.

Styl: Moderní,Klasické
Kategorie: Kuchyňské nádobí

barva: červená
objem: 4,5 litru pro vaření/3 litry pro pečení
příkon: 610 w
průměr mísy: 28 cm
řada: tria
váha brutto/netto: 8,5 kg/6,5 kg

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Kuchyňské nádobí
Produk byl v nabídce e-shopu: alza.cz

Další Kuchyňské nádobí