1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Nádobí
  4. Skleničky
  5. Secret de Gourmet Hrnek Estiva, 380 ml, průhledný
Secret de Gourmet Hrnek Estiva, 380 ml, průhledný - EMAKO.CZ s.r.o.

Secret de Gourmet Hrnek Estiva, 380 ml, průhledný

Brýle jsou předmětem domácího použití, bez něhož si už nepředstavujeme každodenní život. Samozřejmě, existují i jiné pitné nádobí, jako jsou šálky nebo šálky, ale brýle jsou tak multifunkční, že budou pracovat jak na vynikajícím setkání s alkoholem, pro neohlášené hosty nebo na rodinné večeři. Každá z brýlí může mít svou vlastní specializovanou funkci - čajovou sklenici, sklenici na nápoje, sklenici vody nebo džusu, nicméně podle našeho názoru každé dobře vypadající sklo může fungovat dokonale prakticky v každé situaci. Proto, jakmile narazíme na ten, který je obzvláště podle našich představ, je nejlepší jej zakoupit v sadě. Bude to vypadat skvěle ve více množstvích na stole a kromě toho sníží naši úzkost o zhroucení.

Secret de Gourmet sklo ze série Estiva plní všechny výše uvedené funkce. Jsou vyrobeny z průhledného skla s medovým vzorem. Jejich tvar je za prvé praktický a za druhé vypadá velmi esteticky příjemný a může být skvělým doplňkem výzdoby. Jsou lehké a šikovné, proto je jejich používání čisté potěšení.

Sada brýlí je vždy dobrý nápad na dárek. Ne jen pro osobu, která se právě připravuje na novém místě. Extra brýle budou užitečné v každé domácnosti, a to i v případě, že se nevejdou do kuchyně, určitě bude pro ně hodným místem v obývacím pokoji, kde budou také dekorativní prvek.

Vlastnosti produktu:

  • Jedno sklo s reliéfním objemem 380 ml,
  • Produkt známé značky Secret de Gourmet,
  • Na večírcích vypadá skvěle.
  • Dokonalé doplnění k večeři.

Styl:
Kategorie: Skleničky

dominantní barva: průhledný
dominantní materiál: plast
materiał dominujący: tworzywo sztuczne
průměr (cm): 8,5
výrobce: secret of gourmet
výška (cm): 11

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Skleničky
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Skleničky