1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Nádobí
  4. Skleničky
  5. Sada tří sklenic s ražbou 340 ml, Secret de Gourmet, série Generation
Sada tří sklenic s ražbou 340 ml, Secret de Gourmet, série Generation - EMAKO.CZ s.r.o.

Sada tří sklenic s ražbou 340 ml, Secret de Gourmet, série Generation

Brýle jsou vynálezem, bez něhož si už nedokážeme představit každodenní život. Samozřejmě existují náhražky, jako jsou šálky nebo šálky, ale brýle mají něco tak univerzálního, že budou pracovat jak na elegantním večeru s alkoholem, pro neohlášené hosty nebo na rodinné večeři. Každá sklenice může mít svou vlastní speciální funkci - čajové sklo, sklenici na nápoje, sklenici vody nebo džusu, ale myslíme si, že ve skutečnosti jakékoliv esteticky vypadající sklo může fungovat skvěle prakticky v každé situaci. Proto, jakmile najdeme ten, který se nám líbí, je nejlepší ji zakoupit v sadě. Bude to vypadat skvěle ve více množstvích na stole a mimochodem, náš strach z pohmožděniny bude snížen.

Sklo Secret de Gourmet řady Generation splňuje všechny výše uvedené funkce. Jsou vyrobeny z průhledného, reliéfního skla. Jejich tvar je za prvé vhodný k použití a za druhé vypadá velmi esteticky příjemný a může být skvělým doplňkem k výzdobě. Jsou lehké a šikovné , proto je potěšením je používat.

Sada brýlí je také fantastický nápad na dárek. Nejen pro osobu, která právě zařizuje nový obytný prostor. Extra brýle budou užitečné v každé domácnosti, a to i v případě, že se nevejdou do kuchyně, určitě bude pro ně hodným místem v obývacím pokoji, kde budou také ozdobou.

Vlastnosti produktu:

  • Sada 3 sklenic s reliéfním objemem 340 ml,
  • Produkt známé značky Secret de Gourmet,
  • Na večírcích vypadá skvěle.
  • Dokonalé doplnění k večeři.

Styl:
Kategorie: Skleničky

dominantní barva: průhledný
dominantní materiál: sklo
materiál: sklo
materiał dominujący: szkło
objem: 340 ml
průměr (cm): 8
výrobce: secret of gourmet
výška (cm): 13,5

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Skleničky
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Skleničky