1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Nádobí
  4. Skleničky
  5. Sada tří sklenic s ražbou 250 ml, Secret de Gourmet, série Generation
Sada tří sklenic s ražbou 250 ml, Secret de Gourmet, série Generation - EMAKO.CZ s.r.o.

Sada tří sklenic s ražbou 250 ml, Secret de Gourmet, série Generation

Brýle jsou předměty pro domácnost, bez nichž by bylo obtížné bez nich. Samozřejmě existují náhražky, jako jsou šálky nebo šálky, ale brýle jsou tak multifunkční, že budou užitečné jak na vynikajícím setkání s alkoholem, pro neohlášené hosty nebo na rodinné večeři. Každá z brýlí může mít svou vlastní specializovanou funkci - čajovou sklenici, sklenici na nápoje, sklenici vody nebo džusu, nicméně věříme, že ve skutečnosti každé dobře vypadající sklo může dobře fungovat prakticky v každé situaci. což jedinečně zaujme naše oko, je nejlepší jej zakoupit v balení. Bude to vypadat skvěle ve více množstvích na stole a navíc se náš strach z lámání sníží.

Sklo Secret de Gourmet v sérii Generation splňuje všechny výše uvedené funkce. Jsou vyrobeny z průhledného, reliéfního skla. Jejich tvar je za prvé praktický a za druhé vypadá velmi esteticky příjemný a může být skvělým doplňkem výzdoby. Jsou lehké a šikovné , proto je jejich používání čisté potěšení.

Sada brýlí je také spolehlivým nápadem na dárek. Ne jen pro někoho, kdo se jen chystají na novém místě. Extra brýle budou užitečné v každé domácnosti, a to i v případě, že nenajdou své místo v kuchyni, určitě bude hodným místem pro ně v obývacím pokoji, kde budou také dekorativní prvek.

Vlastnosti produktu:

  • sada 3 sklenic s kapacitou ražby 250 ml
  • Produkt známé značky Secret de Gourmet
  • Vypadá to skvěle na večírcích
  • Perfektní doplnění na večeři

Styl:
Kategorie: Skleničky

dominantní barva: průhledný
dominantní materiál: sklo
materiál: sklo
materiał dominujący: szkło
průměr (cm): 8,5
výrobce: secret of gourmet
výška (cm): 8,5

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Skleničky
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Skleničky