1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Servírovací tácy a podnosy
  4. Moderní
  5. Dekorativní melaminový podnos s módním motivem, snídaňový podnos, barevný podnos, bílý podnos, melaminové nádobí, kuchyňské doplňky, Kesper
Dekorativní melaminový podnos s módním motivem, snídaňový podnos, barevný podnos, bílý podnos, melaminové nádobí, kuchyňské doplňky, Kesper - EMAKO.CZ s.r.o.

Dekorativní melaminový podnos s módním motivem, snídaňový podnos, barevný podnos, bílý podnos, melaminové nádobí, kuchyňské doplňky, Kesper

Snídaňový podnos značky Kesper zaujme svým originálním designem, elegantním stylem a vysoce kvalitním zpracováním. Kromě toho je vyrobena z velmi praktických pro kuchyňské nádobí a příslušenství, melaminu, extrémně odolného a pevného. Melaminové podnosy jsou odolné, odolné proti poškrábání, lehké, bezpečné a hygienické. Jsou také snadno udržovány v čistotě.

Tento dekorativní zásobník je vybaven pohodlnými rukojetí a vysokou citací, což z něj činí snídani s velmi vysokou funkčností. Při výběru zásobníku od Kesper si můžete být jisti, že s tímto rozhodnutím budete spokojeni a čas podávání jídel bude pro vás pohodlnější a půjde efektivněji.

Téma aromatické kávy a domácího pečiva na tomto elegantním podnosu jistě osloví každého, kdo hledá jedinečný a pěkný dekorativní podnos. Tento kuchyňský zásobník je dokonalou kombinací praktického snídaňového podnosu s moderním a originálním designem.


Vlastnosti produktu:

  • Velký zásobník
  • návrhář
  • silný a odolný proti poškrábání melaminový výrobek
  • Praktický design
  • kuchyňský podnos renomovaného výrobce Kesper

Styl: Moderní
Kategorie: Servírovací tácy a podnosy

barva: bílá
délka (cm): 40
dominantní barva: hnědý
dominantní materiál: melamin
materiál: melaminová pryskyřice
materiał dominujący: melamina
šírka (cm): 30
výrobce: kesper
výška (cm): 4,5

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Servírovací tácy a podnosy
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Servírovací tácy a podnosy