1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Skladování boxy
  4. 5five Simply Smart Obálka obleku, pouzdro na zip na oblečení, barva šedá

5five Simply Smart Obálka obleku, pouzdro na zip na oblečení, barva šedá

Kryt obleku, pouzdro na zip s hledáčkem ve světle šedé barvě je produktem renomované značky 5five Simple Smart, která je určitě užitečná v každé domácnosti. Každý z nás má alespoň jeden elegantní oblečení, které je třeba chránit před škodlivými vnějšími faktory, jako je prach v šatníku, krtci ve skříni nebo slunce v autě.

Elegantní obleky nebo šaty jsou oblečení, které nenosíme každý den. Proto je jejich bezpečné skladování tak důležitou otázkou. Obvykle se jedná o poměrně nákladově efektivní výtvory, které bychom chtěli chránit před jakýmkoli poškozením. Díky tomuto krytu budeme mít jistotu, že naše oblečení zůstane nepoškozené a prašné až do dalšího použití. Důležitější příležitosti, pro které obvykle potřebujeme oblek nebo elegantní šaty, často vyžadují bližší nebo další odchod. Kryt bude přeprava oblečení pohodlná a jistě bezpečná.

Pouzdro na oblečení je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů, takže bude sloužit po dlouhou dobu. Univerzální šedá barva dává krytu elegantní vzhled. Kryt má velmi přemýšlivý zip, který usnadní rychlý přístup k obsahu. Speciální otvor pro závěs umožňuje zavěsit oblečení ve skříni na závěsu spolu s krytem.

Vlastnosti produktu:

  • neutrální, šedá barva,
  • rozměry: 60 cm x 100 cm
  • ideální pro použití v domácím blízko,
  • ideální pro dopravu a cestu,
  • Rychlé uzavření zipu.

Styl:
Kategorie: Skladování boxy
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 119,-

barva: černá
délka (cm): 100
délka (cm):: 100
dominantní barva: antracit
dominantní materiál: plast
druh zapínání: zip
materiál: polipropylen, polietylen
materiał dominujący: tworzywo sztuczne
šírka (cm): 60
šírka (cm):: 60
výrobce: five

Další Skladování boxy