1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Ložní povlečení
  4. Venkovské
  5. Provence
  6. Moderní
  7. Krepové povlečení Zuzana černá Rozměr povlečení: 70x90 cm | 140x200 cm
Krepové povlečení Zuzana černá Rozměr povlečení: 70x90 cm | 140x200 cm - Výprodej Povlečení

Krepové povlečení Zuzana černá Rozměr povlečení: 70x90 cm | 140x200 cm

Krepové povlečení

Praktický materiál, který vyniká stejnými vlastnostmi jako bavlna bez nutnosti žehlení. Krep je ideální materiál pro děti i dospělé v každém ročním období. V zimě zahřeje a v létě příjemně chladí, je vhodný i pro alergiky. Snadná údržba, savost, prodyšnost a měkkost je zachována i na typicky zvrásněném povrchu. Vlnitého povrchu je docíleno šetrnou úpravou bavlny, při plném zachování jejích vlastností.

  • Materiál: 100% bavlna
  • Gramáž materiálu: 135 g/m2
Barva povlečeníČerná

Černá, barva tajemnosti, negativity a autority. Černý interiér je ale velice moderní a trendy, obzvláště u mužské populace. S dostatkem světla a jasných barev působí elegantním dojmem. Láskyplný kontrast bílé a černé si získává oblibu v moderních domovech. Nebojte se barvy smutku a temnoty, má mnoho odstínů a možností.

ZapínáníKnoflíky

Příznivců klasického zapínání na knoflíky je stále dost. Tradiční knoflíkový styl našich babiček nebo maminek je možná pro někoho únavný a zdlouhavý. Samotný knoflík je vkusný dekorativní prvek, který neškrábe a vypadá vkusně. Obrovským pozitivem je snadná a rychlá výměna při poškození nebo utrhnutí.

Motiv povlečeníOrnamenty

Přeneste se do tajů orientu a Dálného východu. Ložní prádlo s ornamenty vám tuto možnost nabízejí ihned. Motiv mandal, patchworku nebo kruhů podpoří orientální styl celého interiéru. Nezoufejte, široké spektrum ornamentů se hodí i do moderních bytů. Najděte rovnováhu, jednotu a klidný spánek. Podlehněte kouzlu magických vzorů i vy.

Abstrakce

Rozveselte vaše smysly s abstraktním povlečením. Ideální doplněk do nudné ložnice nebo pro lidi, kteří mají rádi změnu, hravost a tvořivost. Dojměte všechny vaše city s barevnými a kreativními motivy. Osvěžte interiér a dodejte mu šmrnc s motivem něžných vln, dlaždic nebo jemných linek. Nalezněte volnost a jedinečné pohodlí v soukromí svého domova.

Styl povlečeníVenkovský

Nestárnoucí vzory, které jsou módní a oblíbené u všech generací. Vytvořte útulný domov nebo chalupu, proměňte stereotyp v něco neobvyklého. Klasické motivy květin, šachovnic, proužků nebo prstenců osloví i vás. Venkovský styl zachovává původní hodnoty, maximální funkčnost, jednoduchost a tradici. Návrat k těmto hodnotám je navíc trendy, spojte bohaté motivy a jasné barvy s přírodními materiály, vdechněte domovu novou energii.

Vintage

Klasický styl se stálým půvabem. Vintage styl miluje nedokonalost, historii a vytváří pocit klidu. Přírodní zemité barvy s motivem patchwork, mozaiky nebo pruhů je neodmyslitelnou součástí. Z vaší ložnice se stane svatyně pohody a oddechu. Své zalíbení nalezne i na chalupách, kde je zanechán zub času.

Můžu povlečení žehlit?

Žehlení je vaše noční můra?! Nezoufejte! Krep, jako jediný nevyžaduje žehlení a vypadá pořád skvěle. Zřasený a nemačkající se materiál stačí usušit a pohodlně složit do skříně. Pokud žehlička není váš kámoš, vybírejte z rozmanité nabídky krepového povlečení.

  • Povlečení nemusíte žehlit
Na kolik stupňů povlečení prát?

Obecně platí, že ložní prádlo pereme v teplotním rozmezí 40 až 60 °C. Bílé nebo bavlněné povlečení lze prát až na 60 °C, zatímco u krepu je vhodné zvolit teplotu nižší. Celkově vysoké teploty praní mohou poškozovat vlákna, působit opotřebovanějším dojmem nebo způsobovat vyblednutí barev. Před prvním použitím by teplota praní měla být min. 40 °C.

  • Doporučená teplota praní: 40 °C
Jak často povlečení prát?

Výměna i praní ložního prádla je samozřejmostí. Optimálně bychom měli prát povlečení každý týden, maximálně 1x za 14 dní, otočené naruby. Pocení, nemoc nebo teplé letní měsíce přispívají k znečištění, proto je žádoucí povlékat častěji. S tím souvisí i nutnost praní samotných dek a polštářů. Nově koupené ložní prádlo před prvním použitím vyperte, změkne.

  • Každý týden, maximálně 1x za 14 dní
Balení klasického povlečení obsahuje:
  •  1 ks přikrývky 140 x 200 cm
  •  1 ks polštáře 70 x 90 cm
Balení prodlouženého povlečení obsahuje:
  •  1 ks přikrývky 140 x 220 cm
  •  1 ks polštáře 70 x 90 cm
Balení francouzského povlečení obsahuje:
  •  1 ks přikrývky 200 x 220 cm
  •  2 ks polštáře 70 x 90 cm

Styl: Moderní,Provence,Venkovské
Kategorie: Ložní povlečení

barva: černá
cena: nad 500 kč
český výrobek: ano
doporučená teplota praní: 40°c
gramáž: 135 g/m2
materiál: 100% bavlna
motiv povlečení: ornamenty
nežehlivé: ano
rozměr polštáře: 70 x 90 cm
rozměr povlečení: 2 ks 70 x 90 cm | 200 x 220 cm
rozměr přikrývky: 200 x 220 cm
styl povlečení: vintage
výrobce: petr smolka
zapínání: knoflíky

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Ložní povlečení
Produk byl v nabídce e-shopu: Výprodej Povlečení

Další Ložní povlečení