1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Svícny a stojany na svíčky
  4. Klasické
  5. Svícen Slza na čajovou svíčku se jménem na přání
 Svícen Slza na čajovou svíčku se jménem na přání  - Pieris design

Svícen Slza na čajovou svíčku se jménem na přání

Zapalujete doma svíčku a vzpomínáte na někoho blízkého? Náš originální svícen se jménem a jedinečným plastickým povrchem pro Vás bude skvělým doplňkem nejen na \"Dušičky\", ale může Vám Vaše blízké připomínat po celý rok.

Každý vzpomínkový svícen Slza je originál, vyrobený přesně pro vás. Nejmodernější technologie 3D tisku umožňuje svícen vyrábět v takovém barevném provedení a s takovým textem, jaký si zvolíte.

Na svícnu může být uvedené jméno konkrétní osoby na kterou vzpomínáte, může tam být ale uvedé třeba jen Maminka, Tatínek, Babička či Dědeček, nebo jen všeříkající slovo Nezapomeneme či Vzpomínáme. V případě potřeby se na svícen vejdou i dvě jména, text bude ale samozřejmě o něco menší. Stačí nám napsat do poznámky k objednávce co si tam přejete napsat.

Svícen je vyroben technologií 3D tisku ze speciálního zdravotně nezávadného materiálu, který kombinuje ekologický bioplast a další složky. Výsledný výrobek má díky tomu efektní vzhled a je přitom i velmi odolný - takže se nemusíte bát jeho poškození při přepravě k Vám. Přestože je svícen vyroben z plastu tak se nemusíte obávat používat klasickou čajovou svíčku, svícen teplo ze svíčky bez problémů a

poškození vydrží.

Svícen je vysoký 10cm a je vhodný pro běžné \"čajové\" svíčky.


Upozornění: Při odesílání objednávky nezapomeňte do poznámky k objednávce napsat text, kterýsi přejete na svícen napsat.

Styl: Klasické
Kategorie: Svícny a stojany na svíčky


Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Svícny a stojany na svíčky
Produk byl v nabídce e-shopu: Pieris design

Další Svícny a stojany na svíčky