1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Deky a plédy
  4. Klasická
  5. Bambusový přehoz na postel fialový Rozměr: 150 x 200 cm
Bambusový přehoz na postel fialový Rozměr: 150 x 200 cm - Výprodej Povlečení

Bambusový přehoz na postel fialový Rozměr: 150 x 200 cm

Barva dekyFialová

Deka v mystické fialové ozvláštní interiér celého pokoje, probudí v něm originalitu a rafinovanost. Podporuje také kreativitu a tvořivost, výborně se kombinuje se světlým interiérem. Navíc je velice trendy a adaptabilní snad se všemi styly.

Detail materiálu

Detail materiáluje velice jemný, měkký a přejemný na omak. Na povrchu můžete zahlédnout drobné smyčky z bavlněných vláken, které udávají textilii její pozitivní vlastnosti a utvářejí její 3D efekt. Smyčky jsou ze spodní i horní strany základového materiálu, pod lupou vypadájí opravdu nadýchaně. Podobný detail jako bavlna má i vlna, která je velice tenká a hebká.

Materiál deky 100% bambus

Velice oblíbené bambusové deky jsou krásně měkké a prodyšné. Vlákno bambusu je přirozeně antibakteriální, vhodné tedy i pro malé děti. Deky z bambusových vláken se hodí tedy i do kočárků, postýlek nebo pouze jako doplněk do ložnice či obýváku. Vyniká také termoregulačními schopnostmi a jemností.

Pocit z bambusového přehozu?

Zcela přírodní materiál z bambusových vláken je oblíbený a šetrný k vašemu tělu i přírodě. Bambusové přehozy jsou na dotek velice jemné a příjemné i k citlivé pokožce. Vlákna jsou tenká a optimálně vzdušná, pocit těžkosti vám pod tímto přehozem nehrozí.

Rozměr deky 150 x 200 cm

Klasický rozměr deky 150 x 200 cm se stane skvělým pomocníkem v domácnosti, na zahradě nebo na cestách. Příjemně vás zahřeje a zajistí komfort při lenošení nebo posezení s přáteli během dlouhé letní noci. Své zalíbení mají také jako podložky pro děti nebo k vodě.

Rozměr deky 175 x 195 cm

Perfektně skladná deka o velikosti 175 x 195 cm vás zahřeje během chladných dnů nebo dlouhých letních nocí. Bude skvělým parťákem v každé domácnosti, na zahradě nebo v kavárně, kde zpříjemní posezení hostům i během chladnějších dní.

Nechcete žehlit deky?

Žehlení je vaše noční můra, pak si vyberte deku, kterou žehlit nemusíte. Deky z mikroplyše, mikroflanelu nebo bambusu se nežehlí, po vyprání a usušení stačí pečlivě poskládat. Pokud žehlička není váš kámoš, vybírejte z rozmanité nabídky dek z nežehlivých textilií.

Doporučená teplota praní deky je 30°C

Praní při teplotě 30°C je velice šetrný a ekologický způsob, jak vyprat prádlo včetně dek, efektivně a jemně. Při praní na 30 stupňů chráníme nejen peněženku a přírodu, ale také jednotlivá vlánka textilie a jejich barvy. Na tuto teplotu můžete šetrně prát deky z bambusu i mikroflanelu. Současné prací prostředky jsou tak účinné, že zajistí dokonalé vyprání i při nižší teplotě.

Styl: Klasická
Kategorie: Deky a plédy

barva: fialová
doporučená teplota praní: 30˚ c
materiál: bambus
rozměr: 175 x 195 cm

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Deky a plédy
Produk byl v nabídce e-shopu: Výprodej Povlečení

Další Deky a plédy