1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské nádobí
  4. Moderní
  5. Fissler Gratinovací pánev Ø 24 cm luno®
Fissler Gratinovací pánev Ø 24 cm luno® - Chefshop.cz

Fissler Gratinovací pánev Ø 24 cm luno®

Magicky černé nádobí Fissler luno® vás bude inspirovat k vyzkoušení dalších receptů – vaše kulinářská dobrodružství se mohou nyní vydat novou cestou. Odolný nepřilnavý povrch si skvěle rozumí s choulostivými potravinami, jako jsou vejce, mořské plody, ryby, sýry, rizota a omáčky. Jídlo, které připravíte, bude nadýchané a s minimem přidaného tuku. Pokrmy z nádobí Luno budou chutnat sofistikovaně a bude na vás, zda tajemství odhalíte servírováním u prostřeného stolu.

  • Vaření s minimálním množstvím vody a tuku
  • Nepřilnavý povrch Protectal Plus odolá mechanickému poškození i připalování
  • Vysoká kvalita technického zpracování
  • Vynikající tepelná vodivost pro energeticky úsporné vaření díky hliníkovému jádru
  • Ucha z nerezové oceli s inteligentními izolačními kroužky zůstávají chladné
  • Zahnutý širší kraj pro čisté vylévání bez kapek
  • Integrovaná vnitřní měrná stupnice
  • Dno CookStar vhodné pro všechny zdroje tepla, včetně indukce
  • Lze použít v troubě
  • Není vhodné do myčky nádobí – působením čistících solí a střídáním teplot by mohlo dojít ke snížení životnosti
  • Ocenění za design a kvalitu KitchenInnovation of the year 2012
  • Prodloužená záruka 5 let

Gratinovací pánev ze série luno® je mimořádně odolná proti opotřebení. Ucha zůstávají chladné díky izolačním kroužkům, které zadrží teplo šířící se z těla pánve. Pánev využijete pro opékání na sporáku i gratinování v troubě.

Perfektně rovné dno CookStar je vhodné pro použití na všechny zdroje, včetně indukce. Teplo je díky hliníkovému zapouzdřenému jádru distribuováno rovnoměrně a vaření je energeticky i časově úsporné. S integrovanou odměrkou máte přehled o tom, kolik porcí tentokrát uvaříte. Spojení dna a stěn je u nádobí Fissler vždy plné, bez dutých prostor. Přechod mezi dnem a stěnami je zaoblený – oceníte jej především při promíchávání hustého obsahu, kdy je nutno vařečkou plynule kopírovat celý obvod pánve.

Každé 3 sekundy se na celém světě prodá 1 výrobek značky Fissler!

Společnost Fissler GmbH je největším německým výrobcem potřeb pro domácnost a kuchyni. Prostřednictvím svého obchodního zastoupení působí na všech světových kontinentech ve více než 80 zemích. Označení \"Superznačka z Německa\" právem řadí Fissler mezi nejvlivnější brandy. Silný důraz na inovaci a vývoj trvající dlouhá desetiletí oprávněně přispívá k produkci výrobků, které vám umožní prožít často nudné technologické postupy hravým a novým způsobem. Každý rok zákazníci netrpělivě očekávají novinky, které je budou bavit. Fissler je průkopníkem nových trendů, což dokládá i řada patentů a designových ocenění. Za zmínku rozhodně stojí i řízení kontroly, která probíhá celým procesem výroby pod přísnými standardy. Moderní výrobní technologie a nové kontrolní nástroje garantují tu nejvyšší kvalitu. Již více než 170 let Fissler staví na 3 klíčových pilířích – technologickém know-how, dokonalé výrobě a velké inovační síle. Všech 700 zaměstnanců má za cíl to jediné – výrobek přizpůsobený potřebám zákazníka. Vaření musí naše zákazníky těšit! Made in Fissler (Germany)

Styl: Moderní
Kategorie: Kuchyňské nádobí


Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Kuchyňské nádobí
Produk byl v nabídce e-shopu: Chefshop.cz

Další Kuchyňské nádobí