1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Ubrusy, prostírání
  4. Moderní
  5. Bambusová tkanina, 18 x 18 cm, KESPER

Bambusová tkanina, 18 x 18 cm, KESPER

Bambusový držák na ubrousky, 18 x 18 cm je výrobek renomované značky KESPER, který je nezbytný v každém domě. Ubrousky používáme při každém jídle. Musí být snadno dostupné jak pro domácí, tak pro hosty navštěvující dům. Proto je dobré vybavit svůj domov moderním a estetickým servítkovníkem, který nejen dodá šarm každému stolu, ale také splní svou velmi praktickou funkci.

Tento velmi zajímavý servítkovník je vyroben z bambusu, což je velmi odolný a přírodní materiál. Bambus je také pevný materiál, který se skvěle hodí do kuchyně a jídelny. Neabsorbuje vůně ani aroma a je velmi snadné ho udržovat čistý. Stačí jen otřít jeho povrch vlhkým hadříkem. Další výhodou servítkovníku je jeho střed. Díky němu se dovnitř vejde nejen servítky, ale také další nezbytné příbory k jídlu.

Přihrádky jsou ideálním místem například na vidličky, sáčky se cukrem nebo solí nebo lžičky. Tento servítkovník zajistí, že vše, co budeme potřebovat k obědu nebo dezertu, budeme mít vždy po ruce. Velikost servítkovníku zaručuje dostatek místa k uložení, které můžeme libovolně využít. Servítkovník je také skvělým nápadem na zajímavý dárek.

Produktové vlastnosti:

  • moderní a elegantní servítkovník vyrobený z bambusu,
  • z přírodního a odolného materiálu,
  • určené místo na servítky,
  • dodatečné komory na vidličky, lžičky nebo cukr,
  • rozměr: 18 cm x 18 cm.

Styl: Moderní
Kategorie: Ubrusy, prostírání
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 249,-

barva: hnědá
certifikát: fsc
délka (cm):: 18
dominantní barva: hnědý
dominantní materiál: bambus
materiál: 100% bambus
šírka (cm):: 18
výrobce: kesper
výška (cm): 9

Další Ubrusy, prostírání