1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Ložní povlečení
  4. Peřiny
  5. Dadka přikrývka do postýlky LUXUS SUPRA zimní 90x130 cm 1,3 kg
Dadka přikrývka do postýlky LUXUS SUPRA zimní 90x130 cm 1,3 kg - POVLECENI-OBCHOD.CZ

Dadka přikrývka do postýlky LUXUS SUPRA zimní 90x130 cm 1,3 kg

Vysoce hřejivá luxusní přikrývka určená pro zimní období, vyhledávaná milovníky tepla a komfortu. Na výrobu přikrývek je použitý povlakový materiál - Tkanina Anti Stress-fabric™ je vyráběna inovativní technologií, z tzv. polyesterových mikrovláken. Barva přikrývky : bílá - elegantní kostka, velmi jemný vzorek 1,2 cm x 1,2 cm. Rozměr přikrývky 90x130 cm. Hmotnost 1,3 kg, Barva bílá.

Jemná mikrovláknová tkanina Anti Stress-fabric™ je souměrně protkaná sítí z karbonových vláken, které dotváří funkcionalitu tkaniny. Karbonové vlákno slouží k odvodu statické elektřiny napětí a stresu vašeho těla, spánek je tímto více kvalitní a revitalizující.
Mikrovlákna mají poloviční průměr, než vlákna hedvábná, pro představu: lidský vlas je desetkrát silnější než mikrovlákno. Extra jemné složení dodává tkanině extra příjemný pocit při doteku, je lehká, vysoce absorpční, přitom velice hustá a nemačkavá.
Tkanina odpuzuje vlhkost a chlad z vnějšku, velké množství pórů umožňuje snadné odpařování potu. V horku ochladí, v zimě zahřeje. Vyniká výbornými antibakteriálními a antialergenními vlastnostmi.
Tkanina Anti Stress-fabric™ je speciálně vyvinutá k výrobě ložního textilu, zejména luxusní řady prošívaných přikrývek a polštářů.

Povlakový materiál : 100% microFiber - Tkanina Anti Stress-fabric™.
Náplň : 100% PES značkové duté vlákno. 
Praní na 40°C. Výrobce Dadka Vracov s.r.o.. 
 

 

Styl:
Kategorie: Peřiny


Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Peřiny
Produk byl v nabídce e-shopu: POVLECENI-OBCHOD.CZ

Další Peřiny