Aktivní filtr
na indukciPOPIS
Nerezový rendlík s poklicí z řady Sensation od výrobce Zwilling s průměrem 20 cm a objemem 2,8 l je vyroben z pětivrstvého materiálu. Rendlík má hliníkové jádro a je opláštěn nerezovou ocelí 18/10, která je hygienická, odolná proti poškrábání a korozi, snadno se udržuje a neabsorbuje pachy ani chutě. Rendlík skvěle akumuluje teplo a následně ho pozvolna uvolňuje, což umožňuje ihned po zahřátí rendlíku snížit přívod energie a vaření je tedy úsporné. Rendlík má čistý jednoduchý design a jeho povrch je saténově hladký, což působí luxusně. Ideální na omáčky, ohřev menších porcí, přípravu pudingů, krémů atd.
Součástí rendlíku je těsně přiléhající nerezová poklice, která umožňuje efektivní využití energie a vaření s menším množství vody. Rendlík má zahnutý okraj pro přesné a čisté slévání bez kapání vedle. Omáčník Zwilling je vhodný na všechny typy vařičů včetně populární indukce. Navíc ho můžete použít i při zapékání v troubě a můžete ho mýt v myčce na nádobí. Úchopy z nerezové oceli jsou ergonomicky tvarované, nezahřívají se a mají protiskluzovou úpravu pro pohodlnou a bezpečnou manipulaci. Během používání rendlíku v troubě však vždy používejte chňapky.
SPECIFIKACEPrůměr: 20 cm
Objem: 2,8 l
Materiál: nerezová ocel 18/10, hliníkové jádro
Barva: stříbrná
VÝHODY A NEVÝHODYRendlík je vyroben z kvalitní nerezové oceli 18/10, která je odolná proti korozi a poškrábání, je hygienická, nechytá pachy ani chutě a snadno se čistí.
Saténově hladký povrch, krásný moderní design.
Hliníkové jádro pro optimální tepelnou vodivost a akumulaci tepla.
Úspora el. energie.
Vhodný na všechny typy vařičů včetně indukce, do trouby i do myčky na nádobí.
Vyšší pořizovací cena.
PRAKTICKÉ RADYVhodné na sporák: plynový, elektrický, sklokeramickou desku i indukci
Vhodné do trouby: Ano
Vhodné do myčky: Ano
RECEPT NA DOMÁCÍ VANILKOVÝ PUDING1 litr mléka, 60 g kukuřičného škrobu, 4 lžíce domácího vanilkového cukru, 2 žloutky, zrníčka z jednoho vanilkového lusku, pár kapek vanilkové esence
Postup:
1. Nejprve dejte vařit 800 ml mléka, do kterého přidejte vyškrábaná zrníčka z vanilkového lusku.
2. Do 200 ml mléka, které jste si nechali bokem, vmíchejte kukuřičný škrob, žloutky a cukr. Vše metličkou vyšlehejte a přilijte do hrnce těsně před tím, než začne mléko s vanilkou vařit. Za stálého míchání vařte 3 minuty, během této doby pudink pěkně zhoustne.
3. Vmíchejte pár kapek vanilkové esence.
Servírujte vychlazené. Můžete puding ozdobit čerstvým ovocem.
TIP: Vyškrábnutý vanilkový lusk nevyhazujte - dejte ho do nádoby s cukrem a vytvořte si tak domácí vanilkový cukr.
Zdroj receptu a obrázku k receptu: http://www.peknevypecenyblog.cz/vanilkovy-pudink-domaci/
Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.
Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní produkty značky nebo na dalších značek.