1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské nádobí
  4. Ballarini Positano Servírovací pánev 28 cm
Ballarini Positano Servírovací pánev 28 cm - Chefshop.cz

Ballarini Positano Servírovací pánev 28 cm

Ballarini Positano Servírovací pánev 28 cm

Servirovací pánev s nepřilnavým povrchem a speciální úpravou, která je vhodná i na indukci využijete především při přípravě dušeného masa, soté nebo omáček. Tento hrnec také můžete využít při přípravě lahodných polévek, ať už krémových nebo silných vývarů vhodných do chladnějšího počasí. Můžete si vybrat ze dvou dostupných rozměrů a to 24 a 28 cm.

Nezapomeňte si také vybrat příslušnou poklici se speciálním úchytem.

  • Doporučujeme ruční mytí
  • Nepřilnavá pánev vhodný na indukci
  • Neobsahuje PFOA
  • Vyrobeno v Itálii
  • Vysoká odolnost - můžete používat i kovové obracečky
  • Záruka na výrobní vady 5 let

Italské nádobí Ballarini není pouze designovým skvostem do vaší kuchyně, ale díky spojení italské lásky k dobrému jídlu a německé preciznosti jsou navíc vysoce kvalitní. Nepřilnavé nádobí z kolekce Positano je hliníkové s černým povrchem, kdy se hliníkový plát pod vysokým tlakem formuje do požadovaného tvaru. Kvalitní nepřilnavé pánve Positano jsou ideálním společníkem při smažení vajec, restování zeleniny, masa, ryb, bramboráků nebo palačinek.

Indukce

Dvojité dno pánve má také svůj účel. Ocelová a hliníková vrstva s prohlubněmi zaručuje nejen rychlejší absorpci tepla, ale díky ní jsou tyto pánve vhodné i na indukci.

Povrch

Nepřilnavý, velmi odolný povrch KERAVIS se skládá ze tří vrstev, které jsou posílené keramickými částicemi, jsou odolné vůči vysokým teplotám při vaření bez tekutin (grilování až 250 °C). KERAVIS neobsahuje PFOA a navíc je odolný vůči kovovému náčiní.

Rukojeť

Ergonomicky tvarovaný úchyt je tepelně izolovaný, takže se při vaření na sporáku nespálíte. Úchyt je možné vložit do trouby o maximální teplotě 160°C.

Styl:
Kategorie: Kuchyňské nádobí

ean: 8003150466575
materiál: hliník
průměr v cm: 28 cm
typ produktu: servírovací pánev
vlastnosti: vhodné do trouby

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Kuchyňské nádobí
Produk byl v nabídce e-shopu: Chefshop.cz

Další Kuchyňské nádobí