1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské nádobí
  4. Woll Titanium Nowo Kastrol, 24 x 24 cm 4 l
Woll Titanium Nowo Kastrol, 24 x 24 cm 4 l - Chefshop.cz

Woll Titanium Nowo Kastrol, 24 x 24 cm 4 l

Woll Titanium Nowo Kastrol, 24 x 24 cm

Při přípravě masového ragú oceníte nejen velkou nádobu na přípravu ale také nepřilnavý povrch, ideální také pro přípravu lahodných polévek. Tento kastrol z kolekce Titanium Nowo je díky úchytům odolným vysokým teplotám (až do 250 °C) a můžete jej vložit i do trouby. Kastrol není vhodný na indukci!

Dostupný rozměr: 24 x 24 cm, výška 10 cm, objem 4 l.

Nepřilnavý povrch

Dodatečně rozšířené okraje odolají vyšším teplotám a jsou také odolnější vůči nárazu. Také zamezují zbytečnému rozlévání například omáček. Nepřilnavý povrch je tvořen 4 titanovými nátěry, které jsou tvrzené unikátní otěruvzdornou vrstvou. Tato vrstva neobsahuje PFOA.

Dno

Dno tlusté 8 mm se rychle a rovnoměrně rozpaluje. Díky tomu ušetříte při přípravě jídla nejen čas ale také energii. Využití nového typu speciální kovu, který byl vyvinut pro společnost Woll.

Rukojeť

Ergonomická rukojeť, která vám přesně padne do ruky, je možné vložit i do trouby o maximální teplotě 250 °C, rukojeť je také pevně spojena s tělem nepřilnavého nádobí.

O splečnosti WOLL

Založení společnosti Norbert Woll GmbH se datuje k roku 1979, ale prodej nepřilnavého nádobí zastřešené pod touto značkou začal ještě 5 let před založením společnosti. Pod jménem Woll si představíte sadu kuchyňského nádobí, které vzniká originální technikou odlévání hliníku a následnému zpracování pomocí lidské ruky už od roku 1983. Tato technika se za více než 30 let od její existence nepřesunula z Německa ani se výrazně nezměnila. Proto jsou nepřilnavé pánve, hrnce a rendlíky značky Woll pojmem kvality při vaření.

Styl:
Kategorie: Kuchyňské nádobí

ean: 4032525710245
objem: 4 l
průměr v cm: 24 cm
typ produktu: kastrol
vlastnosti: s poklicí

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Kuchyňské nádobí
Produk byl v nabídce e-shopu: Chefshop.cz

Další Kuchyňské nádobí