1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské nádobí
  4. Woll Saphir Lite rendlík 16 x 9 cm / 1,5 l
Woll Saphir Lite rendlík 16 x 9 cm / 1,5 l - Chefshop.cz

Woll Saphir Lite rendlík 16 x 9 cm / 1,5 l

Woll Saphir Lite omáčník 16 x 9 cm / 1,5 l

Tento rendlík s nepřilnavým povrchem se výborně hodí pro přípravu omáček, ať už zeleninových, smetanových nebo krémových. Tento omáčník je ale velmi všestranný, můžete ho použít i na přípravu menších porcí jídla jako jsou těstoviny, ragú nebo k uvaření zeleniny při přípravě zeleninového pyré. Rendlík není vhodný na indukci!

Dostupný v těchto variantách:

  • Průměr 16 cm, výška 9 cm, objem 1,5 l
  • Průměr 18 cm, výška 9,5 cm, objem 2 l

Nepřilnavý povrch

Nepřilnavý povrch je nanášen ve 4 vrstvách, které jsou tvrzené unikátní otěruvzdornou vrstvou s příměsí syntetického safíru. Tato vrstva neobsahuje PFOA.

Dno

Tloušťka dna je přibližně 6 mm, umožňuje optimální distribuci tepla a navíc se při vyšších teplotách nekroutí. Tato edice má také spodní hranu dna z nerezové oceli, pro účinnější přenos tepla.

Rukojeť

Ergonomickou rukojeť, která vám přesně padne do ruky, je možné vložit i do trouby o maximální teplotě 250 °C, rukojeť je také pevně spojena s tělem nepřilnavého nádobí.

O splečnosti WOLL

Založení společnosti Norbert Woll GmbH se datuje k roku 1979, ale prodej nepřilnavého nádobí zastřešené pod touto značkou začal ještě 5 let před založením společnosti. Pod jménem Woll si představíte sadu kuchyňského nádobí, které vzniká originální technikou odlévání hliníku a následnému zpracování pomocí lidské ruky už od roku 1983. Tato technika se za více než 30 let od její existence nepřesunula z Německa ani se výrazně nezměnila. Proto jsou nepřilnavé pánve, hrnce a rendlíky značky Woll pojmem kvality při vaření.

Styl:
Kategorie: Kuchyňské nádobí

ean: 4032525306196
materiál: hliník
objem: 1,5 l
průměr v cm: 16 cm
typ produktu: rendlík
vlastnosti: vhodné do trouby

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Kuchyňské nádobí
Produk byl v nabídce e-shopu: Chefshop.cz

Další Kuchyňské nádobí