Ateliér Urban interior nabízí návrhy a realizace interiérů. Věřím že to, v jakém prostředí žijeme má velký vliv na to, jak se cítíme. Dopřejte si kvalitní interiér, který Vás bude dlouho těšit a naplňovat energií na život "tam venku".
Jsem bytový architekt z Prahy. Při tvorbě kladu důraz na úvodní fázi, tzv. koncepci interiéru. Věřím, že je potřeba zvážit zasazení interiéru do širšího prostředí, budovu a další východiska. To vše se snažím skloubit s požadavky klienta tak, aby vznikla ucelená nosná koncepce, která se pak line celým procesem od návrhu až po jeho realizaci.

| Ohodnoť mne

Adresa:Letohradská 10
MěstoPraha 7
Telefon:733 233 803
E-mail:marketa.killi@icloud.com
Internet:http://urbaninterior.cz
Facebook:https://www.facebook.com…
LinkedIn:https://www.linkedin.com…


Články (4)

Jak koronavir 2020 změnil vnímání pojmu „domov“ a co si z toho můžeme odnést do nového roku 2021

Pohledem interiérového designéra Markéty Killi

Význam autorského dozoru

aneb detaily, detaily, detaily z pohledu bytového architekta

Trendy v interiéru pro rok 2016 očima bytového designéra

Tak jak se každoročně dle sezóny mění trendy v módním průmyslu, tak i interiéry podléhají módním vlivům. Jaké barvy budou letos “in”? Jaké materiály a jaké styly se budou nosit v roce 2016? Budou stále žádané neutrální barvy či to v tomto roce bude hýřit barvami? Na tyto a další odpovědi Vám odpoví designérka Markéta Aniolová ze studia Urban Sphere Interior.

Co může klient očekávat od interiérového designéra?

Využít služeb interiérového designéra přestává být neobvyklým počinem. Jak se v posledních letech mění postoj českého klienta, ale také jeho očekávání, hodnotí pro náš web interiérová designérka Markéta Aniolová z Urban Sphere Interior: „V současné době si ve svém okolí všímám, že čím dál více lidí zvažuje využití služeb interiérového designéra. Při koupi domu, bytu nebo při rekonstrukci se na mě obracejí klienti s otázkou, jak jim můžu pomoci. Je příjemné sledovat, že se český klient učí využívat tuto u nás relativně mladou profesi a že podobně, jak je tomu v Británii či USA, vzít si “na to” profesionála, se stává i u nás častější."