1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Lucerny na svíčky nebo na olej

Lucerny na svíčky nebo na olej

Hledáte nádherné dekorativní lucerny za skvělé ceny. Vyberte si na InHaus.cz z široké nabídky luceren na svíčky i na olej. Nabízíme pravidelné slevy.  Může se hodit: - Svíčky - čajové, plovoucí, vonné, vánoční - Svícny, stojany a kalíšky na svíčky lucerna, lucerny, lucerna na svíčku, lucerna na čajovou svíčku, lucerna na olej, dřevěné lucerny, lucerny do bytu, venkovní lucerny, lucerna na svíčku, velké lucerny, lucerny na zahradu

na čajovou svíčku

Na čajovou svíčku

kovové

Kovové

dřevěné

Dřevěné

bílé

Bílé

bambusové

Bambusové

Na olej

Na olej

Na svíčku

Na svíčku



Seřadit podle:


Přestože se lucerny dnes nepoužívají ke svícení, jejich dekorativní význam je stále velký. Dovedou dobře navodit atmosféru, zkrášlí zahradu, posezení a popovídání si při svíčkách je též velmi dobrý zážitek. 

Lucerny na čajové svíčky

Základním artiklem jsou lucerny, do nichž se vkládá čajová svíčka. Jsou vyráběny ze skla a kovu, lépe designované jsou potom ze dřeva. Jejich výhodou je snadná přenosnost, velmi nízká cena komplementu a snadná výměna čajových svíček. Pokud mají víko shora, není úplně příjemné do nich vkládat již zapálenou svíčku. Jinak jde o levný typ, luceren tedy můžete pořídit větší množství, třeba pro noční osvětlení cesty nebo vaší verandy.

Železné lucerny

Dalším oblíbeným typem jsou železné lucerny. Jsou oblíbené pro své provedení, které je většinou vhodné takřka kamkoliv. Hodně se liší svou velikostí, takže si před koupí nezapomeňte řádně pročíst rozměry, abyste nebyli velikostí překvapeni. Do železných luceren se dají vkládat i velké svíce, vydrží tedy svítit i mnoho dní. Běžně se užívají i v interiérech, třeba pro pověstnou romantickou večeři při svíčkách. Stejně tak je lze umístit do koupelny, kde si můžete udělat relaxační koupel. Setkáte se s nimi i na masážích a dalších místech, kde někomu záleží na příjemném prostředí.

Lucerny ze dřeva

U dřevěných luceren je to velmi podobné jako u kovových. Odlišuje je však unikátní design, díky němuž vypadají přírodně a hodí se k dřevěným obložením na stěnách. Není třeba se obávat požáru, vše je koncipováno tak, aby dřevo nezačalo hořet. Často jsou umisťovány na chalupy, kde se design v podobě dřevěného nábytku, a tedy i luceren, vyloženě nabízí.

Lucerny z bambusu

Velkým trendem jsou dnes svítilny vyrobené z bambusu. Mají zajímavý tvar, jejich orientální vzhled umožňuje tematické vybavení místnosti. Po zapálení svíčky krásně září barvami a jsou vhodným prostředkem ke svícení během relaxace.