1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Servírovací pomůcky
  4. Moderní
  5. Joseph Joseph Sada stohovatelných mís s oddělovačem žloutků Nest™ Mix
Joseph Joseph Sada stohovatelných mís s oddělovačem žloutků Nest™ Mix - Chefshop.cz

Joseph Joseph Sada stohovatelných mís s oddělovačem žloutků Nest™ Mix

Výzva pro designéry Joseph Joseph: úspora prostoru v kuchyni

Řešení: stohovatelný systém Nest

Pořádek v kuchyni a každý kousek volného prostoru je k nezaplacení. Inovativní přístup designerů vložit nádoby do sebe připomíná bezstarostné hry z dětství, nemá vysoké nároky na skladování a zároveň usnadní práci v kuchyni. Stačí vyndat mísu na pracovní desku a pohodlně používat vše co obsahuje – bez dalšího hledání. Důmyslné a hravé stohovatelné misky v trendových barvách nastolí ve vaší kuchyni řád, který vás bude bavit.

  • Nest víceúčelová sada mís a dalších pomocníků
  • Kompaktní stohovatelné řešení
  • Atraktivní barevné provedení dle posledních trendů
  • Protiskluzové dno u všech mís
  • Praktické úchyty / rukojeti pro bezpečnou a snadnou manipulaci
  • Vyrobeno z plastu bez BPA
  • Vhodné do myčky nádobí
  • Dodáváno v dárkovém balení

Pro sadu Nest Mix se na první pohled stala inspirací paleta duhy. Jasné a syté odstíny rozveselí vaši kuchyňskou linku i vaše vaření. Moderní interiér v neutrálních barvách si skvěle rozumí s doplňky v zářivých barvách. Vibrující žlutá přechází přes odstíny zelené až k uklidňující blankytně modré. Díky kontrastním tónům neomylně zvolíte vždy ten správný kus nádobí.

Velká mísa s protiskluzovým dnem skrývá dalších 4 praktické pomocníky. Střední mísu využijete na šlehání či míchání. Pro přilévání dalších ingrediencí poslouží malá miska se stupnicí a slévací hubičkou. Malého pomocníka k oddělení žloutku lze nacvaknout na všechny velikosti mís a po práci s vajíčky ho snadno odstraníte, tak aby při míchání nepřekážel.

Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl.

Styl: Moderní
Kategorie: Servírovací pomůcky

designový styl: skandinávský
hmotnost: 520 g
materiál: plast
objem: 1,4 l, 2,4 l, 3,8 l
poznámka: vhodné do myčky na nádobí
řada: zadine
rozměry: 31.5 x 13.5 x 25 cm (délka x výška x šíř
sada obsahuje: 3x mísa, 1x oddělovač žloutků
typ produktu: mísa

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Servírovací pomůcky
Produk byl v nabídce e-shopu: Chefshop.cz

Další Servírovací pomůcky