Články (11)

Slaďte vaši koupelnu se šaty Versace. Pomohou obklady a dlažby

Milujete prestižní značku Versace? A víte, že vaše šperky Versace, šaty či kabelku můžete sladit s celým vaším interiérem? Návrháři tohoto věhlasného módního domu totiž nenavrhují pouze krásné módní kousky, ale také luxusní obklady a dlažby. Oblečte nejen sebe, ale také vaši koupelnu či obývák do značky Versace. Dejte tak najevo, že máte vytříbený vkus podobně jako mnozí slavní lidé, kteří udělali totéž… 

Dejte vaši koupelně luxusní nádech. Se značkou Valentino

Pro ty, kteří se nikdy nespokojí s málem, je určena „královská“ značka Valentino. Legendárního návrháře zná módní svět pod přezdívkou princ Val. Z jeho mistrovské dílny vycházejí nejen velkolepé róby, které nosí hvězdy na Oscary, ale i brýle, hodinky či parfémy. A svou tvořivou sílu uplatňuje i v návrzích luxusních obkladů a dlažeb. Načerpejte inspiraci, jak s nimi vytvoříte luxusní koupelnu. 

Volba dlažby na terasu: Zvolil řešení odolné vůči mrazu i vodě

Dnes má Tomáš Lahoda u svého domu kousek za Brnem terasu přesně podle svých představ. Na venkovní keramické dlažbě s tloušťkou 2 cm se vyjímá velký stůl, kde hostí svou rodinu a přátele. Na svoji dlažbu na terasu však čekal dva roky. Proč kvůli dětem nakonec odmítl dřevo i dřevoplast?

Použijte dlažbu imitující dřevo na podlahu i na stěnu. Výsledek stojí zato

Dlažba napodobující dřevo se hodí do každého interiéru i exteriéru. Keramická dlaždice se skvěle udržuje a dekor dřeva přidá útulnost a kus přírody. Nemusí se ale používat pouze na podlahu. Věděli jste, že dlažba v imitaci dřeva vypadá krásně také na stěnách? 

Světlou, nebo tmavou terasovou dlažbu?

Vybíráte <a href="https://www.mbkeramika.cz/sekce/terasy-a-venkovni-dlazby">dlažbu na terasu</a> a váháte, jakou barvu zvolit? I když se to možná nezdá, není ve hře pouze vzhled, ale také technické vlastnosti světlé a tmavé dlažby. Přečtěte si o nich.

Jak poznáte kvalitní dlažbu imitující dřevo? A proč do ní investovat?

<a href="https://www.mbkeramika.cz/">Keramická dlažba</a> je ideální podlahovina. V její kvalitě mohou být ale velké rozdíly, které se projeví i v ceně. Víte, v čem se liší ty drahé dlažby od levných? Čtěte dál!

Dlažba imitující dřevo sladí váš obývací pokoj a terasu

Chcete stylově sjednotit interiér s exteriérem a máte rádi dřevo? Hledejte <a href="https://www.mbkeramika.cz/sekce/dlazba-s-imitaci-dreva">dlažby v imitaci dřeva</a>, které se vyrábí v tloušťce 1 i 2 cm a jsou vhodné do interiéru i exteriéru.

Rustikální obklady a dlažby patří k nejsilnějším trendům roku. Přesvědčte se na prodejnách M.B.KERAMIKY!

Rustikální <a href="http://www.mbkeramika.cz/koupelny-katalog/obklady-a-dlazby">obklady a dlažba</a> jsou dlouhodobě velmi oblíbeným sortimentem, jsou překrásné a vyrábí se v řadě přírodních barev. Jedním z hlavních rysů, charakteristickým pro materiály v rustikálním (venkovském) stylu, je jejich zdánlivě nedokonalý až opotřebovaný vzhled. Máte řadu možností jak obklady a dlažby kombinovat – vyberete si totiž z mnoha tvarů, barev a formátů.

Jak vybrat koupelnu na míru vhodnou i pro mytí vašeho mazlíčka

Na našich vzorkovnách řešíme různé konkrétní i nekonkrétní druhy požadavků našich zákazníků. Nejdůležitějším kritériem zákazníka, jehož <a href="http://www.mbkeramika.cz/koupelny-katalog/koupelny">koupelnu</a> Vám představujeme, bylo, vytvořit prostor v koupelně, kde by mohl koupat i svého zvířecího kamaráda.  Vyřešili jsme to chytře a originálně.

Funkční a moderní koupelna v přírodních barvách

Chtěli bychom vám představit konkrétní realizaci <a href="http://www.mbkeramika.cz/koupelny-katalog">koupelny</a>, která je moderní a zároveň praktická. Zákaznice, jejíž designová koupelna nás zaujala, si vybrala na prodejně M.B.KERAMIKY v Prostějově.

Vneste jednoduchý minimalistický styl do vaší koupelny

Chcete mít krásnou koupelnu, která se vám neokouká? Máme pro vás pár rad, díky kterým bude vaše <a href="http://www.mbkeramika.cz/sekce/velkoformatove-obklady-a-dlazby/velkoformatove-obklady-a-dlazby-do-koupelny">koupelna</a> opravdu moderní.