Život jim zpříjemnil originálně řešený interiér

Původní uspořádání domu se stalo rodině se třemi dětmi (2 - 14 let) nevyhovující. Obrátili se na Ambience design s žádostí o návrh kuchyně, jídelny, schodiště, a dětského pokoje. Součástí celého zadání byl i redesign obývacího pokoje. Díky úzké spolupráci designérů a členů domácnosti se podařilo vytvořit plně vyhovující prostor s celou řadou originálních prvků navržených na míru (sedací kout v jídelně, místo pro ukládání lahví v kuchyni, skleněná stěna nad schodištěm apod.)

Obývací pokoj

Pohled z obývacího pokoje do kuchyně a jídelny. Prostory jsou stavebně odděleny, ale přeci dostatečně propojeny velkými dveřmi a otevřenou knihovnou přístupnou z obou stran.

Posuvné dveře mezi kuchyní a obývacím pokojem

Moderní bílá kuchyň

Útulný sedací kout v jídelně.

Skvělé umístění úložného prostoru pro lahve s vínem. Vinotéka je umístěna v kuchyňské lince, ale přístupná je z jídelny.

Skleněná zašupovací stěna u schodiště chrání malé děti před schody.

Autor: Ambience Design.cz
Datum realizace: 2016-05-19