Články (11)

Interiérová elita v Letňanech

Ať už Vás zařizování bydlení či kancelářských prostor baví, živí, nebo se jím „musíte“ zabývat, určitě přemýšlíte, jak jej provést co nejefektivněji. Nenechte si proto ujít jedinečnou příležitost a navštivte veletrh FOR INTERIOR v PVA EXPO PRAHA v Letňanech od 22. 3. do 25. 3. 2018, kde máte možnost se na jednom místě seznámit s předními interiérovými značkami a aktuálními trendy.

Na veletrhu FOR INTERIOR najdou návštěvníci inspiraci na lepší bydlení

Inspiraci pro vylepšení svého stávajícího bydlení nebo ještě nezařízených domů a bytů najdou lidé na oblíbeném podzimním veletrhu nábytku, interiérů a bytových doplňků FOR INTERIOR, který se uskuteční 5. – 8. října v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Veletrh FOR INTERIOR představí kvalitní a originální nábytek a bytové doplňky

Největší podzimní veletrh nábytku, interiérů a bytových doplňků FOR INTERIOR se uskuteční od 29. září do 2. října 2016 v areálu PVA EXPO PRAHA. Téměř tři sta firem představí své aktuální kolekce a novinky. Přítomní profesionálové potom poradí se správným výběrem produktů. Ty budou k dostání za příznivé veletržní ceny. Doprovodný program se zaměří na design nebo FENG SHUI. Připravena je také unikátní návštěvnická soutěž o luxusní postel německé značky BEDEUR v hodnotě čtvrt milionu.

Buďte i vy součástí největšího veletrhu nábytku v ČR 

Od 17. do 20. března se na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech uskuteční již tradiční soubor veletrhů o bydlení, zahradě a designu, v rámci něhož mohou zájemci vystavovat také na veletrhu FOR FURNITURE – letos již šestém mezinárodním veletrhu nábytku a bytového designu. Kapacita výstavních ploch veletrhu je nyní z 80 % zaplněna, proto neváhejte a využijte poslední šanci zúčastnit se tohoto veletrhu.

Fotoreportáž z veletrhu FOR ARCH 2015

Od 15. do 19. září 2015 se na ploše 39 158 metrů čtverečních představilo celkem 830 vystavovatelů. Oproti loňsku vzrostl počet těch, kteří přijeli ze zahraničí. Kromě českých firem se na výstavišti prezentovalo dalších třináct zemí. Veletrh letos přilákal stovky novinářů a téměř 75 000 návštěvníků.

Dřevostavby jsou oblíbené všude ve světě

Čeští zákazníci ale s nákupem otálejí, a přitom mohou získat příspěvek až 550 000 Kč.

Nové trendy wellness & SPA najdete na veletrhu FOR ARCH

V rámci letošního veletrhu BAZÉNY, SAUNY & SPA konajícího se souběžně s mezinárodním stavebním veletrhem FOR ARCH je pro zástupce wellness a SPA center připravena konference HOTELOVÉ WELLNESS & SPA. Konference se uskuteční ve středu 16. září v PVA EXPO PRAHA jako součást mezinárodního stavebního veletrhu. Kromě odborných přednášek je pro návštěvníky přichystána panelová diskuse a večerní networking.

FOR ARCH připravil stovky expozic, konference i ukázky řemesel

Mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH otevře už po šestadvacáté své brány desítkám tisíc návštěvníků. Od 15. do 19. září 2015 obsadí celý areál PVA EXPO PRAHA vystavovatelé z oboru stavebnictví. O účast na veletrhu je letos mimořádný zájem. Ekonomice se daří a lidé mají po dlouhých letech chuť opět utrácet, což výrobci stavebních prvků a materiálů vědí. Hlavním tématem letošního ročníku je snižování energetické náročnosti budov.

Největší přehlídka interiérového designu již příští týden v Letňanech. Nenechte si ujít Design Shaker

Josefína a Petr Bakošovi, kteří provozují prodejní galerií Harddecore, vymysleli a společně s kurátorkou Terezou Kozlovou a Jakubem Maříkem připravují Design Shaker. Tato přehlídka interiérového designu bude doprovázet jarní veletrhy v Letňanech. Vypravila jsem se za nimi do jejich krásného ateliéru na Senovážném náměstí, abych zjistila, jak bude tento veletrh vypadat, co přinese a jak se bude lišit od jiných přehlídek designu.

Pozvání na největší veletrhy bydlení

Už jen týden a opět propuknou jarní veletrhy ABF – největší přehlídka nápadů, inspirace a novinek pro bydlení v ČR, která je bez nadsázky považována za vrchol jarní výstavní sezóny. Stovky prověřených domácích i zahraničních vystavovatelů se opět ukáží v tom nejlepším světle, představí novinky i osvědčené hvězdy svých nabídek a samozřejmě se utkají o přízeň návštěvníků. A co vše na návštěvníky čeká?

Design Shaker 2015 se představí v novém

Přehlídka interiérového designu vybraných českých a zahraničních tvůrců Design Shaker se uskuteční 19.-22. března 2015 v rámci jarních veletrhů bydlení For Furniture, For Habitat, For Office a For Garden na výstavišti PVA EXPO Praha v Letňanech. Ve výběrové hale budou prezentovat svou práci velké české firmy i distributoři nejznámějších zahraničních značek vybraní kurátorem této akce.